Керівника Центру протидії корупції після сутичок під військкоматом відвезли до лікарні

Керівника Центру протидії корупції після сутичок під військкоматом відвезли до лікарні

Фото: ТСН.ua

Шабуніну в очі розпилили сльозогінний газ.

В керівника Центру протидії корупції Віталія Шабуніна, якому напередодні принесли повістку, сьогодні поцілили з газового балончика під Дніпровським військкоматом у Києві, передає кореспондент ТСН.

Туди антикорупціонер прийшов, аби з'ясувати, чому він, який за його словами, непридатний до служби від 2000 року, раптом отримав повістку.

Коли Віталій Шабунін вийшов з військкомату, де до нього, як він встиг розповісти журналістам, претензій не мають - у нього виникла словесна перепалка з активістом-блогером з Луганщини Всеволодом Філімоненком. Він чатував на Шабуніна під військкоматом від самого ранку.

За декілька хвилин блогер дістав газовий балончик та поцілив антикорупціонеру в обличчя. Дісталося не лише Шабуніну, а й журналістам довкола. Шабуніна забрала швидка до Олександрівської лікарні. Що спричинило конфлікт між двома чоловіками, достеменно невідомо, Шабунін стверджує, що "дав по пиці" Філімоненку через образу колеги.

Як пізніше прокоментував Шабунін у соцмережі, після огляду лікарні він вирушив до військкомату за місцем прописки, оскільки отриманий напередодні виклик виявився недійсним та здивував працівників військкомату.

"По суті претензій до мене Дніпровського військкомату - їх немає. За повісткою прийшов у Дніпровський військкомат, говорив з військовим комісаром Дніпровського районного комісаріату паном Орлом. У них до мене питань немає взагалі і вони самі "в шоці" - не розуміють, що відбувається", - написав антикорупціонер.

Повʼязані теми:

Наступна публікація