Коломойський упіймав "Опозиційний блок" на брехні

Коломойський упіймав "Опозиційний блок" на брехні

Коломойський сказав, що Рабинович не міг дати згоди на участь у ток-шоу. / Фото: perec.in.ua

Голова Дніпропетровщини вважає, що партія підставила Рабиновича своїми заявами.

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський звинуватив "Опозиційний блок" у брехні.

За його словами, кандидат у депутати від "Опозиційного блоку" Вадим Рабинович ні за яких обставин не міг дати згоду на участь у ток-шоу "Право на владу" на каналі 1+1 в минулий четвер, як стверджують у прес-службі партії.

"Я спілкувався з Вадимом Рабиновичем і точно можу сказати, що він не міг брати участь ні в яких громадських заходах чи ток-шоу в минулий четвер (16 жовтня - Ред.) і аж до вечора суботи. В цей час він, як релігійна людина, святкував великі єврейські свята і не користувався ні телефоном, ні автомобілем. Я думаю, його "Опозиційний блок" просто "підставив" своїми заявами", - повідомив Коломойський ТСН.ua.

За словами голови Дніпропетровщини, Олександр Вілкул, якого добре виховувала його єврейська бабуся, так само міг пояснити свою відсутність на ток-шоу "Право на владу" в той день своїми релігійними переконаннями, а не відмовлятися з незрозумілих причин.

Нагадаємо, раніше редакція "Право на владу" закликала "Опозиційний блок" не маніпулювати фактами і повідомила, що неодноразово запрошувала кандидатів від блоку на ток-шоу, але вони відмовлялися від участі. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація