Литовський бізнес готовий вкладатися у захист довкілля в Україні

Литовський бізнес готовий вкладатися у захист довкілля в Україні

Фото: Сайт президента України

На форумі підприємців у Києві вже підписали відповідні угоди.

320 компаній з України та Литви взяли участь у Другому українсько-литовському економічному форумі. Під час зібрання підписали конкретний план дій на 2017-й рік, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

У ньому найбільше уваги приділять інформаційним технологіям, створенню спільних підприємств та захисту довкілля, зокрема – очищенню річок та акваторій морських портів. Наскільки легко стало вести бізнес в Україні – учасників форуму переконував особисто президент України. А його литовська колега вкотре закликала чиновників викорінити ракову пухлину корупції.

У другому Українсько-литовському економічному форумі підписали конкретний план дій на 2017 рік

У другому Українсько-литовському економічному форумі підписали конкретний план дій на 2017 рік

Нині в Україні працює близько двох із половиною сотень фірм із литовськими інвестиціями. А найближчим часом литовці допоможуть українському бізнесу ще масштабніше вийти на ринок ЄС. "Є вже позитивні результати у сфері енергозбереження, питаннях, які стосуєються переробки вторинних ресурсів , захисту довкілля. На цьому форумі підписані угоди щодо посилення співпраці у сфері інформаційних технологій", - наголосив президент УСПП Анаталій Кінах.

Як уже повідомлялося, на відкритті форуму Порошенко заявив, що частка Росії в загальному балансі зовнішньої торгівлі України за час російської агресії скоротилася до 8%. А Литву президент назвав плацдармом для проникнення українського виробника на ринки ЄС.

Повʼязані теми:

Наступна публікація