Мама з дітьми в Одесі вчаділа від пожежі на 5 квадратних метрах

Мама з дітьми в Одесі вчаділа від пожежі на 5 квадратних метрах

Фото: Головне управління ДСНС України в Одеській області

Із семи членів багатодітної родини вижили тільки двоє.

Стали відомі нові подробиці трагедії в Одесі, де у власній квартирі загинули мати з чотирма дітьми. Ще одна дитина та батько нині у важкому стані в реанімації, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Сусіди шоковані тим, що відбулося. Багатодітну родину вони називають цілком благополучною. Кажуть, що найімовірнішою причиною займання може бути обігрівач або закорочення проводки. Пожежники від версій наразі утримуються і продовжують вивчати місце трагедії.

Мати та 4 дітей загинули у масштабній пожежі в Одесі

Мати та 4 дітей загинули у масштабній пожежі в Одесі

Повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам о 17:20. Вогонь побачили у квартирі на 5-му поверсі багатоповерхівки в одному зі спальних районів міста. Працівники ДСНС упоралися з пожежею близько 18:00. Її площа була невеликою – всього лиш 5 квадратних метрів. Горіли звичайні хатні речі та одяг. Мешканці квартири постраждали не від вогню, а вчаділи.

Як уже повідомлялося, мати та одна дитина загинули під час пожежі, інших рятувальники передали до медикам швидкої допомоги, але дві дитини померли по дорозі до медичного закладу, і ще одна – вже в лікарні.

Кореспондент ТСН Олена Черняєва

Повʼязані теми:

Наступна публікація