Майора ЗСУ затримали з хабарем у $ 3 тисячі

Майора ЗСУ затримали з хабарем у $ 3 тисячі

Фото: УНІАН

Гроші призначалися для сприяння в оренді військового майна.

На Київщині військовою прокуратурою Білоцерківського гарнізону затримано майора Збройних Сил України. Офіцера підозрюють у корупції.

Як повідомив речник Генпрокуратри Андрій Лисенко, розмір хабара становить 3000 доларів США. Їх отримав помічник командира з матеріально-технічного забезпечення однієї з військових частин, дислокованих на Черкащині. У затриманні підозрюваного брали участь слідчі Білоцерківського відділу поліції Київській області та їх колеги з управління захисту економіки ДЗЕ Національної поліції України у Черкаській області.

Військова прокуратура затримала на хабарі у 3 000 доларів майора ЗСУ. 14.03.2019 військовою прокуратурою...

Опубліковано Андрієм Лисенком Пʼятниця, 15 березня 2019 р.

"Установлено, що вказаний майор ЗСУ вимагав та отримав хабар в розмірі 3 тисячі доларів США в інтересах посадових осіб квартирно-експлуатаційного відділу м. Біла Церква. За вказану суму хабарник в погонах пообіцяв забезпечити погодження та передачу в оренду на користь одного з приватних підприємств індивідуально-визначеного військового майна, а саме – будівлі у одному з військових містечок Уманського гарнізону", - розповів Лисенко.

Супроти майора порушено кримінальне провадження, йому готується повідомлення про підозру. Обвинувачення проситиме обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі також вирішується питання щодо відсторонення правопорушника від займаної посади.

Генпрокуратура заперечує закриття за хабарі справ щодо розкрадання в оборонній сфері

Генпрокуратура заперечує закриття за хабарі справ щодо розкрадання в оборонній сфері

Повʼязані теми:

Наступна публікація