Бійцівський пес залишив 3-річній дівчинці величезну рвану рану на обличчі

Бійцівський пес залишив 3-річній дівчинці величезну рвану рану на обличчі

Через недбалих господарів пес покалічив дитину / Фото: dlyalawer.ru

Господарі пса й далі вигулюють його без намордника.

У Свердловську, на Луганщині, бійцівський пес розірвав обличчя 3-річній дівчинці. Ні мама, ні господар не встигли запобігти трагедії – пес напав миттєво, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Обличчя для дівчинки дуже важливе. Навіть невеликий шрам може стати проблемою. А тут рана рвана, доволі велика", - розповідає Максим Кашкаров, завідувач травматологічного відділення лікарні, куди поклали дитину.

Родина маленької Ганнусі мешкає з господарями пса в одному будинку. Того вечора дівчинка з мамою зайшли до подруги в сусідній під'їзд. Мама з дитиною якраз чекали ліфт, коли з його дверей вискочив пес та накинувся на бідолашну.

"Це все через те, що вона (господарка пса) пожаліла якісь сто гривень на намордник", - плаче мама дитини.

Пса на подвір'ї біля багатоповерхівки знають добре. Сусіди переконують — ледь не щодня робили власникам пса зауваження, щоб одягли на нього намордник. Ті не слухали. Навпаки — відпускали його гуляти без повідка.

Власники собаки не захотіли спілкуватися з журналістами. А мама дитини написала заяву в міліцію і збирається позиватися на господарів тер'єра. Юристи певні — серйозне покарання їм не загрожує. Адже відповідальність за порушення правил утримання тварини в законодавстві визначена недостатньо.

"У 2012 році вносився законопроект, який передбачав покарання власникам собаки. Якби такий закон прийняли, а власники собак корилися цим правилам, укусів було б менше", - впевнена юрист Людмила Антонова.

В міліції вже кажуть: справу можуть перекваліфікувати за ознаками спричинення ушкоджень через необережність. Хоч подають заяву на навмисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, що пес розірвав голову 2-річній дитині через котлету. Хлопчик проходив повз собаку у дворі, а той кинувся і почав кусати за обличчя. 

Кореспондент ТСН Олена Черняєва.

На Луганщині бійцівський пес розірвав обличчя 3-річній дівчинці

На Луганщині бійцівський пес розірвав обличчя 3-річній дівчинці

Повʼязані теми:

Наступна публікація