На полігоні біля Житомира знайшли тіло військового

На полігоні біля Житомира знайшли тіло військового

Фото: УНІАН

За попередніми даними, ознак насильницької смерті на ньому немає.

На території військового навчального центру поблизу Житомира знайдено тіло військовослужбовця. Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на заступника військового прокурора Житомирського гарнізону підполковника юстиції Олександра Рихлюка.

"24 лютого до військової прокуратури Житомирського гарнізону надійшло повідомлення від командування 199-го навчального центру щодо виявлення на території 37-го загальновійськового полігону ДШВ військовослужбовця без ознак життя", - сказав Рихлюк. Він уточнив, що на тілі не виявлено ушкоджень чи насильницької смерті, але судово-медична експертиза триває.

Східний фронт: троє українських військових зазнали поранень під час обстрілів

Східний фронт: троє українських військових зазнали поранень під час обстрілів

Труп було виявлено на березі річки Гнилоп’ять, яка протікає територією полігону. На місці події працювали військовий прокурор, поліція та судмедексперти. Про померлого відомо, що він проходив військову службу у військовій частині на Миколаївщині, а на Житомирщині перебував у відрядженні.

Як повідомлялося, раніше в зоні проведення ООС на Донбасі від переохолодження загинув військовий. "Загинув з власної необережності після того, як з'їхав в кар'єр машиною і отримав переохолодження. Це небойова втрата", - сказав представник Міноборони.

Повʼязані теми:

Наступна публікація