На Тернопільщині вилучили продукції Apple на майже 6 мільйонів гривень

На Тернопільщині вилучили продукції Apple на майже 6 мільйонів гривень

На Тернопільщині вилучили продукції Apple на майже 6 мільйонів гривень

ДФС вилучила продукцію Apple на 5 млн / Фото: Facebook/Сергій Білан

Державі завдано збитків у понад мільйон гривень.

У Тернопільській області було ліквідовано схему незаконного завезення та реалізації техніки Apple та вилучено продукції на майже 6 мільйонів гривень.

Про це повідомив перший заступник голови Державної фіскальної служби Сергій Білан. 

"В рамках проведення операцій "Мережа", "Рубіж-2018" та розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.212, ч.3 ст. 229 КК України було встановлено групу приватних підприємців, які здійснювали реалізацію техніки відомої торгової марки (мобільні телефони, планшети, ноутбуки, навушники, годинники) на території Тернополя та Тернопільської області, а через мережу Інтернет – по всій території України", - написав він.

За словами Білана, продукцію купували за іноземну валюту в інших країнах, а до України доправляли дрібними партіями через міжнародні поштові відправлення. Організатори не відображали вказані операції в бухгалтерському та податковому обліку і завдали країні збитків у понад мільйон гривень. 

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Тернопільській області ліквідували схему незаконного ввезення та продажу...

Опубліковано Сергієм Біланом Вівторок, 11 грудня 2018 р.

"За результатами обшуків вилучено та передано на відповідальне зберігання 510 мобільних телефонів, 46 планшетів, 4 ноутбуки, 20 навушників, 28 годинників, 82 тисячі гривень готівкою у національній та іноземній валюті, чорнові записи, бухгалтерські документи", - додав Білан. 

Загальна вартість вилученого сягає 5,7 мільйона гривень. 

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України виявили в Закарпатській області велику партію бурштину вартістю понад півтора мільйона гривень. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація