Під Києвом на замовлення вбили матір і доньку

Під Києвом на замовлення вбили матір і доньку

Фото: УНІАН

Життя двох людей були оцінені в 50 тисяч доларів.

У суботу, 17 серпня, дорогою з Броварів до Києва зникли 53-річна Надія Головач і її 31-річна донька Юлія Зайковська. Як повідомила у соцмережах речниця генерального прокурора України Лариса Сарган, обох жінок убили.

Вбивство двох жінок, які два дні тому пропали під Києвом, розкрито. Підозрювані у вбивстві затримані Прокуратурою Київської області спільно з ГВ БКОЗ ГУ СБУ в м. Києві та Київській області та слідчими ГУ НП в Київській області затримано 4 підозрюваних в організаціі та виконанні замовного вбивства двох жінок. Як з‘ясовано, колишній чоловік потерпілої, з якою у нього тривають судові спори щодо поділу майна після розлучення, переслідуючи корисну мету, усвідомлюючи неминучість судового рішення на користь колишньої дружини та її доньки, діючи у змові зі своєю третьою дружиною, замовив та проплатив вбиство потерпілої та її доньки, скориставшись для цього послугами раніше судомого за умисні вбиства. Життя двох осіб замовники оцінили у $50тис! Усіх причетних до резонансного злочину щойно затримано. *** Нагадаю, мова йде про матір – 53-річну Надію Головач та її 31-річну доньку Юлію Зайковську. Жінки виїхали в суботу, 17 серпня, з міста Бровари у напрямку до Києва і пропали.

Опубліковано Ларисою Сарган Вівторок, 20 серпня 2019 р.

Замовником злочину виступив колишній чоловік Надії Головач, який у суді сперечається за майно після розлучення. Зі слів Сарган, чоловік діяв у змові з теперішньою дружиною. "Замовив та проплатив вбивство потерпілої та її доньки, скориставшись для цього послугами раніше судимого за умисні вбивства. Життя двох осіб замовники оцінили у $ 50 тисяч", - заявила речниця керівника ГПУ.

Правоохоронці затримали чотирьох підозрюваних в організаціі та виконанні замовного вбивства. На них чекає обрання запобіжного заходу. Зі слів Сарган, у цій справі затримано всіх фігурантів. Допомогу прокуратурі та поліції надавали також працівники СБУ.

Днями в Запоріжжі майор поліції замовив вбивство чоловіка. Співробітники Служби безпеки України запобігли замовному вбивству та затримали організатора.

У Харкові оперативники імітували убивство чиновника, аби викрити його замовницю

У Харкові оперативники імітували убивство чиновника, аби викрити його замовницю

Повʼязані теми:

Наступна публікація