"Пісня Пісень" Єви Нейман виходить в український прокат

"Пісня Пісень" Єви Нейман виходить в український прокат

"Пісня Пісень" в прокаті з 12 листопада

Фільм, що зарекомендував себе на міжнародних кінофестивалях, буде показаний у вибраних кінотеатрах України.

12 листопада 2015 року в українському прокаті стартує фільм-тріумфатор Одеського Міжнародного кінофестивалю – "Пісня Пісень", режисером і автором сценарію якого виступила Єва Нейман. Стрічка знята за мотивами ліричного твору відомого єврейського письменника Шолом-Алейхема. "Пісня Пісень" буде показана у вибраних кінотеатрах Одеси, Львова, Дніпропетровська, Харкова та Києва.

Нагадаємо, що світова прем'єра "Пісні Пісень" відбулась 5 липня 2015 року в рамках основної конкурсної програми престижного Міжнародного кінофестивалю в Карлових Варах, де стрічка була відзначена спеціальною згадкою екуменічного журі.

Національна прем'єра була увінчана тріумфом "Пісні Пісень" на Одеському міжнародному кінофестивалі, де фільм отримав найвищі нагороди – двох Золотих Дюків – в міжнародній та національній конкурсних програмах.

"Пісня Пісень" в прокаті з 12 листопада

Тепер і український глядач зможе поринути у заворожливу атмосферу єврейського селища початку ХХ сторіччя, де живуть десятирічні Шимек і Бузя. Звичайно, вона – принцеса, а він – принц. Вони живуть в сусідніх палацах на одному подвір'ї. Шимек починає розуміти справжні почуття Бузі тільки роки потому, далеко від дому, коли дізнається, що вона виходить заміж за іншого.

У кінострічці знялися Мілена Цибульська, Євген Коган, Аріна Постолова-Тігіпко, Арсеній Семенов, Карен Бадалов, Віталіна Біблів, Альберт Філозов, Марія Поліцеймако, Михайло Векслер та інші.

Повʼязані теми:

Наступна публікація