Подробиці вбивства студентки в Одесі: батько-АТОвець і "прокол" убивці з грошима

Подробиці вбивства студентки в Одесі: батько-АТОвець і "прокол" убивці з грошима

Студенти з гуртожитку розповіли про останній вечір загиблої дівчини.

Тіло 17-річної студентки юридичної академії Тетяни Маснюк, яку шукали майже тиждень в Одесі, знайшли в лісосмузі за містом. За підозрою в убивстві правоохоронці затримали таксиста, який і вказав на місце злочину, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Нема слів, усі просто в шоці, тому що ніхто не міг подумати. Така добра людина, просто не віриться", - зізнається староста групи, де навчалася Тетяна, Дмитро Лисиця. Декан факультету зізнається, що найважчим було подзвонити рідним дівчини. "Мама досі не вірить у те, що трапилося, сьогодні буде впізнання. Мама до останнього сподівається, як і тато. Тато є військовослужбовцем, знаходиться в зоні АТО, але він, ясна річ, уже в Одесі. Мені щиро їх шкода", - каже Микола Стоянов.

На в’їзді в Одесу знайшли мертвою дівчину, яку шукали майже тиждень

На в’їзді в Одесу знайшли мертвою дівчину, яку шукали майже тиждень

Однокурсники, які мешкають у тому ж гуртожитку, де жила загибла, розповідають про її останній вечір. О 22:00 вона ще заходила до соціальних мереж і робила домашнє завдання. Близько 2:00 ночі несподівано викликала під гуртожиток таксі. "Вона їхала до свого хлопця, виходить, не потрапила до нього. Коли вона не приїхала, я прийшла на навчання і спитала, чи вона є. Сказали – немає. До вечора також не з'явилася і на ранок її також не було", - розповіла Тіна Гурбецька, котра мешкала в одній кімнаті з Тетяною.

Підозра впала на таксиста, який уночі віз студентку. "Чоловік, неофіційно працюючи таксистом на території Овідіопольської дороги, в лісосмузі скоїв розбійний напад, а потім з корисливих мотивів умисне вбивство дівчини. Також, за даними слідства, він намагався приховати сліди злочину та підпалив тіло своєї жертви", - розповіла речник прокуратури Одещини Інна Верба. Вийти на слід злочинця допомогла його ж необережність – чоловік намагався зняти гроші готівкою з карти вбитої дівчини.

У сервісі таксі, з яким пов'язують підозрюваного, не приховують, що психіатричної перевірки кермувальники не проходять, тож пасажири не застраховані від зустрічі з потенційним злочинцем. "У будь-якому таксі ти не знаєш, маніяк він чи не маніяк. Цей сервіс "Яндекс-таксі" - це те саме, що зареєструвався в соцмережі через інтернет, ось і все. Це неважливо, прийде він сюди чи в інтернеті зареєструється", - пояснив представник одного з одеських таксопарків Євген Мікідченко.

Підозрюваному загрожує від 15 років позбавлення волі до довічного ув'язнення. Прокуратура наполягатиме, аби на час слідства він залишався під вартою.

Кореспондент ТСН Сергій Осадчук

Повʼязані теми:

Наступна публікація