"Сніданок. Вихідний": "1+1" запускає ранкову програму вихідного дня

Перший ефір програми відбудеться в суботу, 2 квітня.

"Сніданок. Вихідний" – новий інформаційно-розважальний проект від творців "Сніданку з "1+1", який тепер буде супроводжувати глядачів не тільки в будні, а й у вихідні.

Завдяки "Сніданку. Вихідний" глядачі зможуть розділити цінні ранкові моменти з родиною, не поспішаючи, насолодитися сніданком або домашніми справами, розслабитися і відпочити після трудового тижня в компанії нових чарівних ведучих – Валентини Хамайко та Олександра Попова.

Валентина Хамайко – відома українська актриса і телеведуча, яка повертається на телебачення після кількох років, які вона присвятила сім'ї та вихованню трьох дітей. Крім досвіду роботи на телебаченні, Валентина має сертифікат професійного кулінара-пекаря і серйозно захоплюється спортом: разом з чоловіком Андрієм брала участь у міжнародних марафонах, що відбувалися в Кракові та Бостоні, де з легкістю подолала відстань у понад 42 км.

Ведучий програми "Сніданок. Вихідний" – актор театру і кіно Олександр Попов відомий глядачам каналу "1+1" за 24-серійною драмою "Хазяйка" і 4-серійною мелодрамою "Все одно ти будеш мій". Також Олександр зіграв одну з головних ролей у спортивно-кримінальній драмі "Я з тобою", прем'єра якої запланована на 2016 рік. У цілому в актора вже більше 35 зіграних ролей у кіно і театрі. В Олександра є кохана дівчина, разом з якою він живе в Києві.

Як і "Сніданок з "1+1", "Сніданок. Вихідний" виходитиме у прямому ефірі телеканалу "1+1": щосуботи з 8:00 до 10:00, щонеділі з 8:00 до 9:00. Разом обидві програми складуть близько 18 годин прямого ефіру на тиждень.

"Ідея створення "Сніданку. Вихідного" виникла у нас близько півтора року тому: мені, як шеф-редактору, дуже вже хотілося "захопити" побільше ефірного часу ))). Але, в першу чергу, ми, звичайно ж, керувалися побажаннями та смаками нашої аудиторії – адже всі продукти телеканалу "1+1" максимально відповідають ритму життя і перевагам наших глядачів. "Сніданок. Вихідний", як і належить ранковій програмі вихідного, буде більш "розслабленим", спокійним, але, однозначно, не менш цікавим, ніж класичний "Сніданок з "1+1". Сприяють цьому унікальні авторські рубрики та ексклюзивний контент, який ми підготували для найважливішої для нас людини – нашого глядача", – розповіла шеф-редактор "Сніданку" Юлія Жмакіна.

Рубрики "Сніданку. Вихідного" допоможуть спланувати свій вікенд, розкажуть про новинки кіно, цікаві події для дорослих і дітей, підкажуть лайфхаки з прибирання квартири і підтримання порядку як удома, так і в саду.

Особливе місце займуть кулінарні рубрики, яких також стане більше – щосуботи кращий кулінар країни Руслан Сенічкін готуватиме і пригощатиме своїми гастрономічними шедеврами українців, а ведуча Валентина Хамайко розкриє професійні пекарські секрети в авторській щонедільній рубриці "Солодка неділя".

Крім того, напередодні ввечері глядачі зможуть знаходити списки продуктів для приготування страв разом із ведучими – їх на сторінці "Сніданку. Вихідного" в Facebook будуть розміщувати завчасно.

Компанію телеглядачам у вихідні в своїх рубриках також складуть Наталія Підлісна, Анатолій Анатоліч, експерт-біохімік Гліб, "відчайдушна домогосподарка" Таміла та лікар-практик Ірина Медвєдєва.

Про погоду за вікном глядачам буде повідомляти ведучий Олександр Попов. Його ефір на вихідних буде починатися з прямого включення з вулиці, де Саша перевірятиме, як ідуть справи з погодою в режимі "реальних відчуттів".

Повʼязані теми:

Наступна публікація