Суд оголосив запобіжний захід підозрюваним у ритуальному вбивстві турка на Одещині

Суд оголосив запобіжний захід підозрюваним у ритуальному вбивстві турка на Одещині

Фото: ТСН

Трьох іноземців відправлено до СІЗО на два місяці.

Поліція затримала трьох підозрюваних у моторошному вбивстві з окультним підтекстом на Одещині. Всі вони, як і вбитий, громадяни Туреччини, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Двоє затриманих студенти, третій старший – йому 31 рік, він моряк. Українські правоохоронці наразі перевіряють усіх на причетність до інших злочинів. "Можуть бути пов'язані з торгівлею людьми – це так зване сексуальне рабство. Є підстави вважати, що це не єдиний злочин, скоєний цією групою, і, можливо, не тільки на території нашої країни", - зауважив радник начальника ГУНП України в Одеській області Руслан Форостяк.

На Одещині затримали громадян Туреччини за підозрою у ритуальному вбивстві

На Одещині затримали громадян Туреччини за підозрою у ритуальному вбивстві

Слідчим уже відомо, що вбивство сталося на вечірці в Одесі, а потім тіло вивезли за межі міста і спалили. Правоохоронці не виключають, що окультна символіка навколо могла бути лише імітацією ритуалу, аби направити слідчих на хибний шлях. Самі підозрювані у суді під час обрання запобіжного заходу заявили про невинуватість. "Я навіть не знав цієї людини, того дня не був на місці злочину. Співчуваю родині загиблого, але  запевняю – я до цього не причетний", - заявив підозрюваний Енгін Сарташ.

На підтримку затриманим до Одеси вже прибули їх родичі. "Я приїхав із Ізміра заради свого сина. Він каже, що не скоював цього. Я йому вірю, він не така людина", - каже батько підозрюваного Закі Сарташ. Однак суддя пристав на аргументи сторони обвинувачення і заґратував усіх трьох затриманих підозрюваних на два місяці.

Кореспондент ТСН Сергій Осадчук

Повʼязані теми:

Наступна публікація