У Дніпрі батько з сином торгували спецперепустками для проїзду в транспорті

У Дніпрі батько з сином торгували спецперепустками для проїзду в транспорті

Фото: ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області

Одна перепустка коштувала 350 гривень.

У Дніпрі керівник одного з підприємств, яке надає послуги міських пасажирських перевезень, через Instagram продавав перепустки для проїзду в громадському транспорті на період карантину. За одну перепустку він встановив ціну - 350 гривень.

Про це повідомляють у поліції.

Як з'ясувалося, завдяки своїй професійній діяльності чоловік мав доступ до бланків офіційної звітності. На час карантину він виготовляв та продав у Мережі спеціальні квитки для проїзду у громадському транспорті.

Крім того, до своєї оборудки він втягнув членів своєї родини, зокрема, малолітнього сина. Неповнолітній мав завдання розміщувати рекламу в соціальній мережі Instagram.  

Подібне оголошення правоохоронці виявили у соціальній мережі. За цим фактом у поліції відкрили кримінальну справу за ч.1 ст. ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) ККУ. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) ККУ.

Триває розслідування.  

Як повідомлялося раніше, у Київській і Житомирській областях діяло виробництво і подальша реалізація неякісних дезінфікуючих засобів на мільйони гривень. Антисептики продавали через аптеки та інтернет-магазини. Зловмисників, які організували підпільний цех, спіймали силовики Служби безпеки України. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація