У Миколаєві волоцюга спробував викрасти на вулиці дитину

У Миколаєві волоцюга спробував викрасти на вулиці дитину

Фото: УНІАН

Злодія затримала жінка-сусідка.

У Миколаєві безхатько вдень просто на вулиці викрав 8-річного хлопчика та збирався вимагати викуп з батьків, аби на отримані гроші орендувати взимку житло. Дитину врятувала сусідка, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Він мене схопив, сказав мовчати і потягнув. Я дуже злякався і плакав. Я кричав, а він казав мені мовчати. Я голосно кричав: допоможіть", - розповів хлопчик Луїс Саєнс. Крик дитини почула сусідка. Пані Наталія одразу вибігла надвір. Безхатько, побачивши її, кинув хлопчика. Однак жінка все одно вирішила наздогнати кривдника та затримати його. "Бо я розумію, що одна дитина, значить, буде десь друга, третя. Спробувала впіймати, вдарила ногою. Взяла в руки цеглину і сказала, якщо він ворухнеться, я його голову розіб'ю", - каже Наталя Сіваєва.

У Миколаєві безхатько намагався викрасти дитину

У Миколаєві безхатько намагався викрасти дитину

Матір Луїса якраз бігла назустріч. Каже, дитину залишила з другом на 10 хвилин, а сама відійшла до сусідів, і вже там почула, як кричить її син. "Він злякався дуже сильно. Каже, руки, ноги трясуться. Каже, я його бив, кричав – злякався дуже. Від мене не відходить", - розповіла Анфіса Гаврилова.

На крики збігся весь двір. Викрадача дитини люди тримали до приїзду поліції. У райвідділку відразу встановили його особу. "Раніше судимий чоловік без певного місця проживання, 38 років. Зі слів чоловіка, він намагався викрасти дитину, щоб потім вимагати викуп у його батьків", - розповіла старший інспектор поліції Світлана Тараненко. Гроші, пояснює волоцюга, були йому потрібні, щоби пережити зиму. За дитину він хотів отримати від 10 до 20 тисяч гривень. Натомість тепер чоловік має всі шанси отримати постійне житло на ближчі п'ять років – саме такий термін у тюрмі передбачений статтею, котра фігурує у відкритому кримінальному провадженні.

Кореспондент ТСН Лілія Родіна

Повʼязані теми:

Наступна публікація