У Рівному благодійник придбав квартиру для безхатьків, а сусіди їх вигнали

У Рівному благодійник придбав квартиру для безхатьків, а сусіди їх вигнали

Фото: Unsplash

Пастор має намір позиватися на мешканців гуртожитку до суду.

У Рівному мешканці гуртожитку вигнали з нього безхатьків, яких туди поселив місцевий пастор. Чоловік придбав для них квартиру і вони встигли там облаштуватися.

Про це повідомляє Рівне Вечірнє.

У Рівному мешканці гуртожитку на вулиці Князя Острозького вигнали звідти безхатьків. Вони погрозами змусили чоловіків покинути квартиру, яку для них придбав пастор церкви "Відвага" Сано Гукасян. Після цього мешканці гуртожитку замінили замок у дверях.

"Нам сказали, якщо через 5 хвилин ви звідси не підете, то ми застосуємо до вас силу. Коли я сказав, що викличемо поліцію, то чоловіки відповіли, що їм начхати. Ніби, нам сказали по-хорошому. Ну, ми зібралися і пішли. Після такого конфлікту туди не хочеться йти. У кожного своя доля. У мене так вийшло, що брати повмирали і немає де жити", — розповідає про конфлікт безпритульний Олег.

Пастора така поведінка людей обурила і він має намір позиватися до суду на мешканців гуртожитку.

"Якби я привіз брудних людей з вулиці, то це інша справа. А ці люди мають паспорти та медичні картки. Вони не винні у тому, що опинилися у таких складних життєвих обставинах. Ну, не вистачає у  них зарплати і пенсії, щоб орендувати собі житло", — сказав благодійник.

Безхатьки  жили у квартирі на третьому поверсі. Благодійник зробив там ремонт і купив меблі.

Нгадаємо, що незрячий вінницький волонтер ремонтує машини для фронту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація