У Сумах 11-річна дівчинка на смерть зарізала сусідку-пенсіонерку

У Сумах 11-річна дівчинка на смерть зарізала сусідку-пенсіонерку

Смерть жінки від руки дитини викликала справжній шок у сусідів / Фото: enko-football.com

Дівчинка перебувала на обліку у лікаря-психіатра.

У Сумах 5-класниця до смерті забила 80-річну бабусю. Жінка прийшла у гості до сусідки, але там отримала ножове поранення та кілька ударів палицею по голові. Бабуся померла до приїзду "швидкої", а дівчинку забрали до лікарні, адже вона страждає на психічні розлади.

Як йдеться у сюжеті ТСН.19:30, 11-річну дівчинку міліція з будинку виводила драбиною через вікно, бо під вхідними дверима лежала жертва її вбивства.  

Правоохоронці з'ясували, що старенька зайшла у гості до немічної сусідки, бо знала, що її часто ображала онука. Коли жінка зробила зауваження дівчинці, вона схопила палицю й кілька разів ударила її по голові, а потів узяла до рук ножа.   

Смерть жінки від руки дитини викликала справжній шок у сусідів. Люди кажуть, дівчинка й раніше виявляла  агресію, але її мати на скарги сусідів не реагувала.

Сусіди переконують, що до загибелі жінки поважного віку призвела байдужість батьків, а надто - матері, яка нерідко знущалася над донькою. Маленька дівчинка перебуває на обліку у лікаря-психіатра.

Під час загострень недуги дівчинка тікала з дому, а правоохоронці повертали  її додому. Тепер у міліції зізнаються, що  профілактичні бесіди з батьками  результатів не дали, тому вже розпочали кримінальне провадження. 

Через вік та хворобу підозрюваної - відбувати покарання вона не буде. Відповідальність за смерть людини нестимуть батьки неповнолітньої та соцслужби. А дівчинка після лікування  знову повернеться додому - і цього сусіди бояться найбільше.   

Нагадаємо, матір зарізала сина за пізнє повернення.

У Сумах п'ятикласниця на смерть забила 80-річну бабусю

У Сумах п'ятикласниця на смерть забила 80-річну бабусю

Повʼязані теми:

Наступна публікація