"Укроборонпром" модернізує польські танки

"Укроборонпром" модернізує польські танки

"Укроборонпром" модернізує польські танки

"Укроборонпром" збирається поставляти до Польщі приводи вертикалі для модернізації бойової машини РТ-91

Незабаром польській стороні продемонструють роботу встановленого на танк Т-72 привода вертикалі.

Держконцерн "Укроборонпром" збирається поставляти до Польщі приводи вертикалі для модернізації бойової машини РТ-91 (аналог танку Т-72), яка є на озброєнні польської армії. 

Відповідні перспективи обговорив директор ДП "Харківський машинобудівний завод "ФЕД", що входить до складу ДК "Укроборонпром", Олександро Пащенко з головою Асоціації оборонних підприємств Польщі у рамках візиту до Варшави української делегації, повідомляє сьогодні, 11 січня, прес-служба Укроборонпрому.

Після різдвяних свят на території ДП "Львівський бронетанковий завод", що входить до складу ДК "Укроборонпром", відбудеться зустріч делегацій України та Польщі, під час якої польській стороні продемонструють роботу встановленого на танк Т-72 привода вертикалі, а також нададуть всі необхідні технічні характеристики та висновки.

Керівництво ДП "Харківський машинобудівний завод "ФЕД"  також підтвердило свою готовність співпрацювати з Польщею у модернізації винищувача МіГ-29, йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, у 2015-му році державний концерн "Укроборонпром" виготовив сотні одиниць бронетехніки, а його чистий прибуток склав понад півтора мільярда гривень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація