В Одесі біля згорілого Будинку профспілок побилися активісти

В Одесі біля згорілого Будинку профспілок побилися активісти

В Одесі знову сутички під Будинком профспілок

Правоохоронці вишикувались у живий щит між опонентами.

В Одесі на Куликовому полі напередодні побилися активісти Євромайдану та їхні політичні опоненти, які традиційно збираються біля згорілого Будинку профспілок, повідомляє ТСН.12:00.

Інцидент стався під час жалобної акції в пам'ять загиблих 2 травня минулого року. Активісти та родичі загиблих почали розвішувати фотографії на паркані Будинку профспілок. На банері був напис "Одеська Хатинь" та світлини з російськими триколорами. Активісти Євромайдану, у яких саме на цьому місці була запланована власна акція, намагалися прорвати кордон міліції.

Зав'язалася бійка, але міліція дуже швидко розтягнула опонентів у різні боки. Згодом стала між ними живим ланцюгом. Зірваний банер автомайданівці підпалили.

"Для того, щоб не допустити порушення охорони громадського порядку, ми забезпечуємо великими силами цей захід. Кількість міліції достатня - зібрані з усіх райвідділів міста Одеси плюс зведені загони міліції, а так само Нацгвардія. Ми готові забезпечити охорону громадського порядку та не допустити порушень", - заявив заступник начальника міського управління міліції Євген Рудковський.

Нагадаємо,2 травня 2014 року в Одесі відбулися масові заворушення. У центрі міста загинули кілька людей. У Будинку профспілок почалася пожежа, яка також призвела до загибелі людей. Всього 2 травня постраждали понад 200 людей, загинули 48 осіб. Президент ухвалив рішення розмістити у Будинку профспілок штаб ВМС України.

В Одесі на Куликовому полі знову сутички та вогонь

В Одесі на Куликовому полі знову сутички та  вогонь

Повʼязані теми:

Наступна публікація