В окупованому Криму легковик влетів у російський БТР, є загиблі

У моторошній аварії загинули двоє людей.

В анексованому Криму сталася моторошна ДТП за участю російських військових.

Про це повідомив начальник відділу інформаційного забезпечення прес-служби Чорноморського флоту капітан 1 рангу В'ячеслав Трухачов, пише "Інтерфакс".

"Аварія сталася вранці на виїзді з села Табачне в Бахчисарайському районі. "Форд Фокус" рухався назустріч військовій колоні, перед тим, як потрапити під БТР, зіткнувся ще з одним автомобілем, що рухався паралельно. Потім "Форд" вилетів на зустрічну смугу і влетів в колону, в БТР, який йшов третім. Перша йшла машина з включеними проблисковими маяками, друга - машина управління", - розповів він.

За словами Трухачова, водій БТР спробував уникнути зіткнення, проте марно.

Унаслідок аварії, за попередніми даними, загинули пасажири легковика - дві жінки, ще двоє були госпіталізовані - жінка, яка перебувала за кермом, а також 5-річна дитина.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, наразі ділянка дороги, на якій сталася ДТП, перекрита, на місці працюють співробітники МНС і військової автоінспекції, а також автокран. Автомобілі, що прямують у цей бік, пускають тільки в об'їзд.

Нагадаємо, раніше страшна ДТП сталася на Харківщині - лоб у лоб зіткнулися фури. Від потужного удару в одної з вантажівок відірвало кабіну. Унаслідок аварії один із водіїв загинув.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація