Замасковані "під своїх" диверсанти намагались прорватись через блокпост

Замасковані "під своїх" диверсанти намагались прорватись через блокпост

На звільнені території постійно намагаються проникнути вороги

Вороги постійно шукають слабини в обороні українських позицій.

На українському блокпості, що розташований на дорозі до Донецька менше, ніж за два кілометри від позицій сепаратистів, постійно ловлять ворожих диверсантів, повідомляє ТСН.19:30.

Командир першої механізованої роти "Буря" розповідає ТСН, що на зміну активним бойовим діям прийшла інша війна. Ворожі диверсанти постійно шукають слабинки в нашій обороні. Розвідка, вилазки, поодинокі провокаційні обстріли. Іноді на гарячому доводиться ловити здавалося б побратимів. Начебто український автобус тут уже добу, як затриманий. Підозру спочатку викликало те, що на сепаратистському блокпості його пропустили як свого.

"Стверджували, що перевозили пенсіонерів з Харкова на Донецьк. Коли я подивився на пляшечку - тут видно, що російське виробництво. Сигарети, тютюн – все РФ, акцизна марка, все російського виробництва", - каже захисник.

Поруч з автобусом у авто - затримані, що підозрюються у шпигунстві за українськими позиціями. Без документів і з наркотиками, вірогідно, це отримана платня. Під час затримання диверсанти намагались відстрілюватись.

Бійці кажуть, трапляються й гірші знахідки. Із того боку на підконтрольну українцям територію не раз намагалися прорватися під виглядом мирного населення озброєні бойовики.

Кореспондент ТСН Іван Гребенюк

Донеччина оговтується від сильної негоди

Донеччина оговтується від сильної негоди

Повʼязані теми:

Наступна публікація