Клінтон вибрала можливого віце-президента США

Клінтон вибрала можливого віце-президента США

Фото: Reuters

Джеймс Ставрідіс обіймав посаду командуючим об'єднаними силами Північноатлантичного альянсу в Європі з 2009 по 2013 рік.

Претендент на посаду президента США від демократичної партії Гілларі Клинтон назвала ім'я потенційного віце-президента країни.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на інформоване джерело.

У разі її обрання на пост глави держави ним стане відставний адмірал, колишній головнокомандувач силами НАТО в Європі Джеймс Ставрідіс.

Кандидатура віце-президента США від Демократичної партії може бути оголошена перед партійним з'їздом, який відбудеться 25-28 липня у Філадельфії, відзначає РІА Новини.

Джеймс Ставрідіс обіймав посаду командуючим об'єднаними силами Північноатлантичного альянсу в Європі з 2009 по 2013 рік. В цей час Клінтон була держсекретарем США. Пішовши зі служби, відставний адмірал став деканом школи дипломатії і права Флетчера при університеті Тафтс у штаті Массачусетс.

Нагадаємо, раніше Гілларі Клінтон отримала перемогу на заключному етапі праймеріз Демократичної партії в столиці країни Вашингтоні. Єдиним можливим кандидатом у президенти від Республіканської партії залишився мільярдер Дональд Трамп.

Хілларі Клінтон від демократів та республіканець Дональд Трамп стали кандидатами в президенти

Хілларі Клінтон від демократів та республіканець Дональд Трамп стали кандидатами в президенти

Повʼязані теми:

Наступна публікація