Венера припиняє бути ретроградною: що це означає

Венера припиняє бути ретроградною: що це означає

Фото: pixabay.com

Настав час розслабитися і поринути в кохання.

25 червня Венера закінчить свій ретроградний рух і повернеться до нормального, тобто директного руху, а кількість планет, які зараз рухаються ретроградно, зменшиться до 5. Що це означає для землян - читайте у нашому матеріалі.

Всі планети Сонячної системи бувають ретроградними. З точки зору науки це означає, що для умовного спостерігача з Землі у певний період буде здаватися, що планети "зійшли" зі своїх орбіт та рухають у зворотному напрямку. Деталі цього процесу описав відомий астроном Микола Коперник. З погляду астрології, всі планети мають певні властивості та опікуються певною сферою життя. Якщо ж настає час ретроградності, ці процеси або уповільнюються або зовсім згасають. Тож астрономія пояснює логістику процесу, а астрологія - як це впливає на щоденне життя.

Зауважимо, що Венера буває ретроградною раз у півтора року (тривалість його періоду для цієї планети зазвичай 40-42 дні). У 2020 році Венера стала ретроградною у травні, а тому наприкінці червня вона знову повернеться до свого звичного руху.

Зрозуміло, що коли Венера рухалася у зворотному напрямку по своїй орбіті, то всі ті позитивні якості, які вона уособлювала, уповільнювалися і направлялися всередину.

Коли планета закінчує ретроградний рух, швидкість її знову сповільнюється, вона зупиняється, потім починає прямий рух. У цей момент починає потужно вивільнятися енергія, яку представляє принцип цієї планети.

А під час нормального руху земляни відчуватимуть важливість грошей, любові, партнерства, краси у своєму житті, тобто усього того, чим "керує" Венера.

Також під час директної фази варто розвивати у собі відчуття гармонії, активно діяти у коханні, йти першим на контакт з партнером чи партнеркою, не боятися брати ініціативу у свої руки під час знайомства, розповідати про свої почуття. Разом із цим не слід обманювати себе, що перший зустрічний буде вашим "принцом на білому коні".

Період директного руху Венери - гарний час для того, щоб навчитися розподіляти ресурси, правильно їх накопичувати та витрачати. Додамо, що прямий рух Венери (на відміну від ретроградної, де йшлося про минуле та повернення до минулого) чіткіший, тут відчутний причинно-наслідковий зв’язок. Зробив справу - отримав результат від небес.

Наступного разу Венера буде ретроградною аж через вісімнадцять місяців.

Читайте також: Таропрогноз на 22-28 червня: що карти нам віщують

Повʼязані теми:

Наступна публікація