Бойовики обстріляли місто у Донецькій області і поранили жінку

Бойовики обстріляли місто у Донецькій області і поранили жінку

Фото: Reuters

Сепаратисти відкрили вогонь з 82-мм мінометів.

У понеділок, 16 жовтня, бойовики угруповання "ДНР" обстріляли позиції українських військових поблизу міста Залізне у Донецькій області. Під вогонь також потрапили мирні мешканці міста.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Бойовики гатили з мінометів калібру 82 мм. Внаслідок обстрілу поранення шиї та тулуба отримала 48-річна місцева жителька.

Постраждалу доправили до Торецької міської лікарні. Після надання медичної допомоги лікарі оцінюють стан жінки як стабільний. 

"Українська сторона СЦКК засуджує дії НЗФ ОРДО щодо обстрілів населених пунктів, що ставить під загрозу життя та здоров’я цивільного населення. Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Брянці Луганської області офіцер одного з підрозділів так званого 7 Окремої мотострілецької бригади 2 армійського корпусу застрелив жінку, яка перебувала на четвертому місяці вагітності. Подробиць вбивства і його мотивів не повідомляють. 

У Брянці бойовики застрелили жінку на четвертому місяці вагітності

У Брянці бойовики застрелили жінку на четвертому місяці вагітності

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація