Бойовики влаштували військовим "пекло" поблизу Красногорівки – штаб АТО

Бойовики влаштували військовим "пекло" поблизу Красногорівки – штаб АТО

Терористи 27 разів порушили перемир'я. / Фото: Reuters

Донецький напрямок залишається найбільш напруженим.

У неділю, 31 січня, бойовики 27 разів порушили режим тиші у зоні АТО. Як і в попередні дні, найбільш гаряче було на Донецькому напрямку.

У зведенні прес-центру штабу АТО йдеться, що найбільш інтенсивний вогонь терористи вели по позиціях українських військових поблизу Красногорівки. Вони використовували міномети калібру 82 і 120 мм та великокаліберні кулемети.

В районі залишків Донецького аеропорту бойовики з гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляли українські опорні пункти в Опитному та Пісках. Також з гранатометів та МБП обстрілювали бійців АТО неподалік Новгородського.

Обстрілам також піддалися опорні пункти Збройних Сил України в Авдіївці, Мар'їнці, Троїцькому та Верхньоторецькому.

Мирна війна: хто насправді зриває Мінські домовленості

Мирна війна: хто насправді зриває Мінські домовленості

Ситуація в зоні проведення АТО продовжує загострюватися, не зважаючи на пропозиції представника Росії в Трьохсторонній контактній групі на переговорах в Мінську Бориса Гризлова про повне припинення вогню. Щодня в штабі АТО повідомляють про десятки обстрілів, які терористи ведуть по позиціях військових. Вони застосовують 82-мм та 120-мм міномети, танки, гранатомети, зенітні установки та озброєння БМП.

МЗС України у своїй заяві поклало всю відповідальність за ситуацію на Донбасі на Росії, яка ретельно керує діями бойовиків.

Повʼязані теми:

Наступна публікація