Два удари по позиціях ООС: субота на передовій минає відносно спокійно

Два удари по позиціях ООС: субота на передовій минає відносно спокійно

Ворог виявив активність лише двічі, на більшості напрямків перемир’я дотримується.

Від моменту настання поточної доби і до 18:00 години вечора в зоні проведення Операції Об’єднаних сил на Донбасі зафіксовано два випадки порушення режиму тиші. Окупанти ОРДЛО атакували українських військових на Луганщині.

Зведення станом на 18:00 12 січня 2019 року #ООС #операція_ОС #вечірнє_зведення Протягом поточної доби, у період з...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Субота, 12 січня 2019 р.

"Противник відкривав вогонь з БМП-1 по позиціях Об'єднаних сил в районі селища Новотошківське на Луганському напрямку та з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів в районі хутора Вільний на Попаснянському напрямку", - інформують штабі операції.

Рік після звільнення: як нині живуть у прифронтовій Катеринівці

Рік після звільнення: як нині живуть у прифронтовій Катеринівці

Як уточнює прес-центр ООС, обстріли не призвели до втрат серед українських військовослужбовців – загиблих і поранених цієї доби немає. "Незважаючи на погіршення погодних умов, українські військові продовжують надійно контролювати дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню", - наголосило військове командування.

Як повідомлялося, протягом п'ятниці, 11 січня, на Донбасі бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілів минулої доби поранення отримали двоє українських військових. За даними розвідки, 11 січня двох окупантів було знищено та двох поранено.

Повʼязані теми:

Наступна публікація