Розвідка виявила у бойовиків приховану систему "Буратіно"

Розвідка виявила у бойовиків приховану систему "Буратіно"

Важка вогнеметна система ТОС-1 "Буратіно"

Крім того, бойовики не відвели танки та артсистеми калібром понад 100-мм .

Розвідка повідомляє про наявність у бойовиків забороненої Мінськими угодами зброї, серед яких - важка вогнеметна система ТОС-1 "Буратіно".

Про це сьогодні, 13 січня, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

"Представникам СММ ОБСЄ надана інформація про наявність у районах Первомайськ, Горлівка, Макіївка, Донецьк, Мічурине, Безіменне забороненого Мінськими домовленостями озброєння – танків, артилерійських систем калібром понад 100-мм (САУ) та важкої вогнеметної системи ТОС-1 "Буратіно", - зазначили військові.

Протягом доби зусилля противника зосереджувались на прихованому розміщенні забороненого Мінськими домовленостями озброєння та військової техніки на Маріупольському напрямку, посиленні передових підрозділів на Новоайдарському, Слов'янському та Донецькому напрямках.

Раніше розвідка повідомляла, що проросійські бойовики на Донбасі зосередили свої зусилля на перегрупуванні та посиленні своїх підрозділів на Сєвєродонецькому, Слов'янському та Донецькому напрямках. Вони ведуть активні заходи із реформування та доукомплектування з'єднань та частин, з підвищення боєздатності підрозділів та посилення повітряного компоненту розвідки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація