Seat повністю розсекретив відразу три електрокари

Seat повністю розсекретив відразу три електрокари

Фото: AutoTimesNews

Компанія представила хетчбек, компакт і спорткар.

На автосалоні у Барселоні компанія Seat представила відразу три концептуальних електрокари: El-Born, Minimo та Cupra e-Racer.

Про це повідомляє AutoTimesNews.

Перший концепт – El-Born – це електричний хетчбек, якого вже охрестили "двоюрідним братом" такої ж моделі німецького виробництва – Volkswagen ID.3. Авто також повністю базується на MEB-платформі, як і аналог від німецької марки.

За попередніми даними, El-Born отримає батарею на 62 кВт і зможе проїхати на одному заряді 420 км. Електродвигун забезпечить автомобілю потужність в 200 к. с.

Іспанський бренд планує представити El-Born вже 2020 року.

Фото: CAR Magazine

Друга модель – Minimo – це величезний електричний сітікар. Його позиціонують як конкурента Renault Twizy. Запас ходу, за словами розробників, становить близько ста кілометрів. Серійний Minimo ми побачимо не раніше 2021-го.

Фото: AutoTimesNews

Третій дебютант – гоночний електромобіль Cupra e-Racer, здатний розігнатися до сотні всього за 3,2 секунди. Під капотом такого автомобіля встановлений 680-сильний електромотор. Серійну версію обіцяють показати 2020 року.

Фото: itc.ua

Раніше згадувалося, що Seat запустить каршерінг з гібридами Ibiza в Мадриді. Вартість оренди стартує з 2 євро за годину.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація