Skoda не встигає випускати автомобілі

Skoda не встигає випускати автомобілі

Зростаючий попит на автомобілі чеського виробника вимагає розширення виробництва.

Заводи чеського виробника переповнені замовленнями. Компанія активно шукає способи відповідати зростаючому попиту. Очікується, що моделі SUV Kodiaq і Karoq зажадають випуску більш 2 мільйонів автомобілів на рік до 2025 році з 1,2 мільйона зараз.

Поки Skoda справляється із збільшеним попитом, повідомляє Reuters. Вони відзначають, що мають широкий спектр можливостей, щоб перекрити пік замовлень, підтвердивши використання потужностей німецького заводу, але помітивши, що це не призведе до вирішення всієї проблеми.

"З цієї причини ми продовжуємо шукати альтернативи, які допоможуть розширити виробництво. Попит перевищує наші виробничі потужності в 2018 році", - говорять в компанії.

Зазначимо, що минулого тижня керівник робочої групи VW Group Бернд Остерио сказав, що до кінця 2019 року очікується переїзд деяких продуктів Skoda в Німеччину. Skoda вже обігнала Audi в рамках групи, і може стати другим найбільш прибутковим підрозділом після Porsche.

Представництво Skoda в Україні повідомляє, що завод "Єврокар" працює за принципом великовузлового складання і охоплює частину українського попиту. Зараз компанія оголосила тендер на вакантне місце дилера в Запоріжжі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація