Tesla Model Y вперше зняли на дорозі в Америці

Tesla Model Y вперше зняли на дорозі в Америці

Фото: twitter.com/ChargePointnet

Електрокар сфотографували біля зарядної станції.

На дорогах в Америці вперше помітили прототип нової моделі Tesla Model Y, презентація якої відбулася 15 березня у Каліфорнії.

Знімок з'явився на сторінці ChargePoint у Twitter.

Фото, найімовірніше, було зроблено неподалік від штаб-квартири Tesla у місті Сан-Хосе штату Північна Каліфорнія. На Model Y приїжджали до однієї з зарядних станцій ChargePoint, яка видає потужність до 150 кВт.

Передбачається, що автовиробник міг знімати якісь рекламні ролики моделі, тому Model Y і помітили на дорозі загального користування.

Коли Ілон Маск презентував електрокар, то заявив, що його вартість буде стартувати з позначки 39 тисяч доларів, а пробіг кросовера складе не менше 480 кілометрів.

На сайті Tesla в розділі конфігуратора найдешевша Model Y коштує 48 тисяч доларів. В компанії планують почати перші поставки електромобіля клієнтам восени 2020 року.

Раніше згадувалося, що Pornhub зняв перше порно у безпілотній Tesla. Порноактори проїхалися на самохідному електрокарі трасою.

Tesla офіційно презентувала електричний кросовер Model Y

У США презентували Tesla Model Y. Авто має функціонал кросовера, а їздить, як спорткар. У продажу новинка вчинити 2020 року і коштуватиме $39-60 тисяч. https://tsn.ua/auto/news/tesla-oficiyno-predstavila-model-y-nazvala-cini-i-potuzhnist-1312428.html

Опубліковано Авто.ТСН.иа П'ятниця, 15 березня 2019 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація