Крем-суп із сочевиці та селери

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Це дуже проста та поживна страва, яка не тільки зігріє, але і подарує заряд корисних вітамінів.

Сочевиця — надзвичайно корисна та поживна крупа! Вона містить у собі рослинний білок, який дуже добре засвоюється в нашому організмі, багата на мікроелементи, вітаміни та залізо. Тому сьогодні пропоную приготувати дуже простий та цікавий крем-суп.

Інгредієнти:

  • червона сочевиця — 1 стакан;
  • морква та цибуля — по 1 штучці;
  • половина кореня селери;
  • картопля 3-4 штуки;
  • гарбузове насіння;
  • сіль за смаком;

Приготування:

1. Червону сочевицю заливаємо водою і залишаємо на 15-20 хв. Потім цю воду зливаємо, ще один раз промиваємо крупу та знову заливаємо водою — приблизно 1,5 л. Ставимо на вогонь.

2. Чистимо картоплю, моркву, цибулю та селеру. Ріжемо кубиками.

3. Коли вода почне закипати, знімаємо пінку та додаємо картоплю. Зменшуємо вогонь і продовжуємо варити 10 хв.

4. Тим часом на пательні підсмажуємо цибулю на рослинній оліі, додаємо моркву та селеру. Пасеруємо буквально пару хвилин, та додаємо до супу.

5. Варимо ще близько 10 хв. Додаємо сіль за смаком. Вимикаємо та перетворюємо все в пюре за допомогою ручного блендера.

6. Подаємо крем-суп теплим та посипаємо гарбузовим насінням.

Смачного!

Більше рецептів читайте тут: instagram.com/innayakim

Залиште свій коментар

Вибір редакції