"Професор Дивоок" - нова книжка для дітей з оптичними ілюзіями від #Книголав

"Професор Дивоок" - нова книжка для дітей з оптичними ілюзіями від #Книголав

Фото: www.hapapernickod.com

Книжка вже доступна для передзамовлення.

Видавництво #Книголав спільно з національною мережою оптик "Люксоптика" випускають нову книжку-гру для дітей із оптичними ілюзіями.

Книжка-гра для очей "Професор Дивоок" створена для дітей від трьох років.  Дитяча книжка містить більше 20 оптичних ілюзій - невидимі кольори, оманливі зображення, неможливі фігури та інші оптичні ілюзії, які створив Енрік Жарден – професійний графічний дизайнер з Барселони, автор популярних обкладинок книжок.

Вона розкриває можливості людського зору і має корисні вправи і рекомендації мережі оптик "Люксоптика". Таке подавання матеріалу дозволить розвивати культуру відповідального ставлення до здоров'я своїх очей у найменших, а також через ігрову форму допомагає батькам дізнатися чи потрібна, корекція зору їхнім дітям.

Зараз книжка вже доступна для передзамовлення, а 22-26 травня на "Книжковий Арсенал" можна стати першими покупцями і гостями презентації. Від червня видання надійде в продаж в книжкові магазини і неспеціалізовані торгові мережі.

"Книжка "Професор Дивоок" – це справжня гра, яка розповідає не лише про властивості зору, але і розвиває фантазію дитини. Завдяки додатковим елементам, які йдуть у комплекті до книжки, можна зробити процес читання більш веселим та інтерактивним", – розповідає Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав.

Нагадаємо, нещодавно вийшла друком книжка "Політика для початківців": як зрозуміти складні політичні процеси юним читачам. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація