Родина Наді просить допомогти врятувати її життя

Родина Наді просить допомогти врятувати її життя

Родина Наді просить допомогти врятувати її життя

Жінка проходить лікування в Туреччині.

Надія Бойко - медична працівниця, яка неодноразово допомагала рятувати життя, а тепер медична допомога негайно знадобилась їй, у листопаді минулого року у неї виявили рак жіночих придатків вже на третій стадії.

"Надя довірила своє здоров`я лікарям в Вінниці, було призначено курс лікування 4 курсів хіміотеріпій та променевих 12, які були проведені до операції. Операція проведена була в грудні 2018 року, після операції пройдено ще 2 курси хіміотерапії та 14 променевих терапій. Після чого Надя почула фразу «Цього лікування для тебе достатньо, ти можеш їхати додому і жити здоровим життям", - пригадує чоловік Надії.

Життя налагоджувалось, але навесні жінку почав турбувати біль у нозі, найстрашніші побоювання її родини справдились. Хвороба повернулась з новою силою.  Родині Надії довелося шукати порятунку вже за кордоном, де дають шанс на життя після рецидивів. Жінка вже почала лікування.

«Надія в Туреччині проходить променеву терапію, болить нога, дуже важко ходити, але вона терпляче бореться за життя. Станом на сьогодні зібрано половину коштів на лікування. Залишилось зібрати ще половину. Надя досить переживає і просить кожного з Вас допомогти!!! Будь ласка, допоможіть їй жити», - просять волонтери, які допомагають жінці у лікуванні.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк  4149 4996 4836 8015 Бойко Надія Володимирівна. 

Ощадбанк  5104 7700 2639 0460 Бойко Вадим Володимирович

Повʼязані теми:

Наступна публікація