Акторка зі стрічки "Мумія повертається" Донна Ейр підхопила коронавірус

Акторка зі стрічки "Мумія повертається" Донна Ейр підхопила коронавірус

Фото: Associated Press

Два тижні тому у артистки з'явилися симптоми, які нагадують грип.

Британська акторка Донна Ейр, відома за грою у фільмі "Мумія повертається" та серіалі "Готель Вавилон" заразилася новим коронавірусом.

Про це артистка повідомила на сторінці в Instagram. Вона розповіла, що 18 днів тому у неї з'явилися симптоми, які нагадують легкий грип. Ейр здала тест на COVID-19 і він виявився позитивним.

"Сподіваюся, що всім вдається зберігати стійкість і відносно гарний настрій під час карантину. Я просто хотіла, щоб ви знали: у мене з'явилися симптоми, що нагадують легкий грип, і 18 днів тому я самоізолювалася, а також зробила тест. Результат показав COVID-19. На щастя, незабаром симптоми пом'якшилися, а у близьких не було ознак вірусу. Я продовжу дотримуватись вказівок уряду, а поки посилаю вам промені любові, особливо тим, хто перебуває на передовій", - написала Ейр.

Також акторка повідомила, що у неї був доступ до тестів, тож вона їх подарувала декому з друзів.

"Для мене велика честь мати доступ до тестів в приватному порядку, тому я подарувала деякі з них друзям, які співпрацюють з NHS (система охорони здоров'я Великої Британії. – прим.ред.). Я відчуваю полегшення, порадившись з моїм терапевтом, який підтвердив, що можу без побоювань побачити дочку", - додала Донна.

Нагадаємо, тим часом відомий іспанський тенор Пласідо Домінго, який захворів коронавірусом, розповів, як почувається.

Повʼязані теми:

Наступна публікація