Бойфренд Гейден Панеттьєрі може опинитися за ґратами через її побиття

Бойфренд Гейден Панеттьєрі може опинитися за ґратами через її побиття

Фото: Getty Images

Браяну Гікерсону загрожує до чотирьох років в'язниці.

Бойфренду екс-нареченої Володимира Кличка Гейден Панеттьєрі, який на початку місяця був заарештований через її побиття, висунуте звинувачення в скоєнні злочину.

Як повідомляє портал TMZ, окружна прокуратура Лос-Анджелеса звинуватила 29-річного Браяна Гікерсона у домашньому насильстві і тепер йому може загрожувати до чотирьох років позбавлення волі.

Гікерсона вперше заарештували та одразу звільнили під заставу, після того, як вночі під дією алкоголю почалася сварка з рукоприкладством, після чого на шиї Панеттьєрі з'явилися червоні мітки. Однак  потім з'ясувалося, що травми були більш серйозними, ніж спочатку передбачалося. Тепер бойфренду акторки необхідно буде постати перед судом, який і вирішить його подальшу долю.

Фото: Getty Images

Наразі також повідомляється, що після інциденту.друзі і рідні Гейден як ніколи турбуються за її безпеку.

"Гейден знає, що у Брайана непростий характер, і те, що він не може себе контролювати. Однак саме це її й приваблює. Вона закохана і думає, що Брайан - саме той, хто їй потрібен", - розповів інсайдер, близький до пари.

Нагадаємо, влітку минулого року стало відомо, що Гейден Панеттьєрі та Володимир Кличко, які виховують спільну доньку, скасували заручини. І буквально одразу стало відомо про нові стосунки акторки. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація