Чоловік Джамали відкрив кав'ярню у Києві

Чоловік Джамали відкрив кав'ярню у Києві

Чоловік Джамали відкрив кав'ярню у Києві

Зірка частенько навідується до цього закладу.

Чоловік співачки Джамали Бекір Сулейманов не так давно відкрив власний бізнес, власну кав'ярню у Києві, йдеться у "Світському житті".

Зірка часто буває у цьому закладі, про що вже дізналися шанувальники артистки. За словами Джамали, якось цілий клас прийшов до кав'ярні, аби побачити улюблену виконавицю.

"Я не оголошую, що я прийду, давайте робити селфі. Бувало навпаки. Як мені сказав Бекір, прийшов цілий клас, який побачив, що я там частенько буваю. Вони чекали на мене, вони купили диски. Бекір зателефонував мені, сказав: "Якщо є у тебе 5 хвилин, можеш зайти?". Тому що це діти, вони дуже щиро це сприймають, тому я прийшла", - розповіла артистка.

Вона додала, що, можливо, не так сильно б вболівала за кафе, якби сама не пройшла такий шлях.

Джамала прокоментувала чутки щодо своєї вагітності

Джамала прокоментувала чутки щодо своєї вагітності

"Я, напевно, не так би вболівала за кав'ярню взагалі, якби я сама не починала з цього. У нас же в Малоречинському було таке маленьке кафе, де я мила посуд, все там оформлювала. Я була повноцінним співробітником цього кафе", - згадала зірка.

Окрім того, Джамала зізналася, як зустріла свій 34-й день народження і що їй подарував чоловік.

"Ми поїхали до Одеси, взяли маленький катер, і просто плили три години. Не тому, що я якось депресую стосовно віку, але просто не хотілося ніякого свята. Можливо, я просто втомилася", - сказала знаменитість.

А от щодо подарунку чоловіка, то Джамала напередодні дня народження почала вчитися грати на гітарі. Бекір полегшив коханій життя, подарувавши їй свою гітару.

"Гітару. Це був сюрприз. Він зв'язався з моїм вчителем, вони вибрали гітару і він мені її подарував", - похизувалася Джамала.

Нагадаємо, днями емоційна Джамала показала самотність у кліпі, знятому в Португалії. Співачка представила відео на композицію "Сумую".

Повʼязані теми:

Наступна публікація