Чоловік "НЕАНГЕЛА" Слави потрапив у скандал через "невдалу" пластику

Чоловік "НЕАНГЕЛА" Слави потрапив у скандал через "невдалу" пластику

Чоловік "НЕАНГЕЛА" Слави потрапив у скандал через "невдалу" пластику

На Камінського пожалілася невдоволена пацієнтка

Учасниця російського шоу "Дом-2" запевняє, що постраждала від рук Едгара Камінського.

Чоловік солістки дуету "НЕАНГЕЛИ" Слави, пластичний хірург Едгар Камінський потрапив у скандал у Росії.

Річ у тому, що учасниця шоу "Дом-2" Сніжана Камбур звинуватила Камінського у непрофесійній роботі. Дівчина стверджує, що звернулася до українського хірурга, аби він зробив їй ринопластику носа.

Після операції, пожалілася Камбур, її ніс був понівеченим.

"Ніс розширився, став видний плоский зріз горбинки. Фактично у мене стали різними ніздрі, ніс пішов у лівий бік, тому з'явилися сильні болі в лівому боці носа. Кістка збоку носа стирчала, але лікар мене заспокоїв, що це набряк і, якщо я буду виконувати його приписи, все мине. Я виконала всі умови, але чим більше я робила ці прогріви, тим гірше мені ставало", - пояснила Камбур у коментарі виданню Super.

Сніжана Камбур

Своєю чергою, Едгар Камінський став на свій захист і прокоментував ситуацію.

"Я не бачив, щоб вона приходила до мене на повторні консультації. Якщо їй щось не сподобалося і десь кісточка стирчить, як вона каже, це все усувається протягом двадцяти хвилин! Вона могла б приїхати в клініку, і ми за рахунок клініки їй би все відкоригували - це прописано в договорі. Ми ані від жодного пацієнта ніколи не відмовляємося!" - сказав Камінський.

Камбур невдоволена результатом операції

Пластичний хірург також пояснив, що насправді відбувалося з носом дівчини до і після хірургічного втручання.

"У неї з самого початку була сильна деформація кісткових і шкірних тканин. Є природні моменти, які виправити не можна. Я спочатку не хотів її оперувати. Пацієнтка пішла з клініки, але повернулася на наступний день і сказала, що вона все-таки буде оперуватися. Ніздрі спочатку у неї були асиметричні і ніс був занадто великий. В останньому листуванні я написав Сніжані, що чекаю її, якщо момент незадовільний, його можна виправити, але відповіді від неї не було", - пояснив хірург в інтерв'ю Super.

До слова, більшість читачів стали на захист Едгара Камінського і наголосили, що він чудовий лікар, а Сніжану Камбур звинуватили у піарі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація