Джамала у халаті на голе тіло романтично позувала у власній спальні

Джамала у халаті на голе тіло романтично позувала у власній спальні

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Артистка поділилася роздумами щодо того, сова вона чи жайворонок.

Українська співачка Джамала порадувала прихильників новими ніжними кадрами.

На сторінці в Instagram виконавиця, яка от-от вдруге стане мамою, розмістила декілька фото, зроблених у її спальні. На світлинах Джамала постає у халаті на голе тіло і романтично позує на ліжку.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Під знімками зірка повідомила прихильникам, що досі не може визначитися – сова вона чи жайворонок.

"Був період, коли я могла спати до одинадцятої. Бувало, що найкраще мені працювалося о 6-й ранку, іноді – найпродуктивнішим часом була ніч. Здається, я так і не визначилася. А якщо згадати тури... Кожного дня нове місто, змінюєш готелі. В мене є така особливість – після концерту я не можу заснути, а зранку, коли час виселятися з готелю і їхати далі, завжди перша стою з валізою в холі і чекаю всю команду", - розповіла Джа.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Також артистка чесно зізналася, що вже скучила за готельною атмосферою, свіжою постіллю, білосніжними халатами, маленькими пляшечками у ванній кімнаті.

"Все одно найкраще після подорожей – це повернення додому. Своє ліжко і такі рідні стіни домівки",- резюмувала співачка.

Нагадаємо, днями вагітна Джамала зізналася, що її лякають нові післякарантинні реалії. Також співачка показала нові фото, де демонструє вагітний животик.

Повʼязані теми:

Наступна публікація