Стали відомі імена учасників шоу "Пекельна кухня"

Дата публікації
Перегляди
7309
Поділитись:
WhatsApp
Viber

У кулінарному шоу "Пекельна кухня", яке стартує 13 квітня на "1+1" – відібрали 16 кухарів.

Отже, хто ж з українських кулінарів впевнений, що пройде всі випробування "Пекельної кухні" і отримає головний приз? Протягом двох місяців група кастингу проекту витримала наплив кухарів різних рангів - від початківців до маститих професіоналів.

Знайомтесь:

Олександр Непоп, один з наймолодших шеф-кухарів в Україні. Ресторан, кухнею якого Саша керує сьогодні, знаменитий у кулінарних кулуарах своєю автентичною Ельзаською кухнею. Але своє навчання Олександр Непоп проходив зовсім не в Ельзасі - він навчався в Києві, а по закінченні навчального закладу повинен був стати ... коком. Однак, прагнення до "високої кулінарії" змусило його змінити камбуз на кухню ресторану і продовжувати навчання самостійно. Щоб на власні очі побачити всі тонкощі і секрети ресторанної кухні, за перші 5 років після закінчення училища він змінив 11 місць роботи!

"Вперше відчув себе шефом, коли в 18 років мені довірили керувати кухнею цілого ресторану, - розповідає Олександр. - На "Пекельну кухню" йду не тільки за перемогою, але і за знаннями - сподіваюся повністю пройти стажування в іменитого шефа".

Дар’я Сатановська, кухар холодного цеху в одному з відомих київських ресторанів. Даша спеціалізується на приготуванням салатів і холодних закусок, але легко справляється з приготуванням будь-якої страви, що і збирається довести на "Пекельній кухні". "Навіть не пам'ятаю, коли почала готувати. У дитинстві я часто залишалася сама вдома з молодшою сестричкою, мені хотілося нагодувати її смачним, так що я весь час щось готувала, - згадує Даша. - Професію кухаря обрала тому, що кулінарія - це головний інтерес у моєму житті! Але ніколи не можна розслаблятися і думати, що ти супер-шеф. Специфіка нашої роботи така, що ти ніколи не можеш бути впевнений в тому, що ти знаєш чи вмієш все".

Олександр Коснакі. Корінний одесит, який живе і працює в Дніпропетровську. Кухар з солідним стажем. За свою кар'єру він пройшов шлях від помічника кухаря до шефа, працював у закладах на 3000 осіб. Вважає, що знає про ресторани все - починаючи від набору персоналу і закінчуючи закупівлею продуктів.

"Моя мрія - викупити двоповерховий особняк і відкрити в ньому ресторан, - каже Олександр. - На першому поверсі цього закладу я і моя родина пригощали б клієнтів автентичною середземноморською кухнею, а на другому ми б жили. На "Пекельну кухню" йду, щоб заробити грошей на здійснення задуманого!"

Світлана Куценко. Кухар за освітою, працює на ... бензоколонці. Уродженка смт Щорс Чернігівської області впевнена, що кулінарні таланти живуть не тільки в столицях - українській провінції теж є чим здивувати гурмана!
"Професія кухаря в нашій родині - традиція, - розповідає Світлана. - Ще мої мама і бабуся славилися своїми кулінарними талантами і мені з дитинства хотілося бути схожою на них. Мені спеціально виписували кулінарний журнал, який я перечитувала знову і знову".

Поки що головні цінителі кулінарних талантів Світлани - друзі і дві доньки. На "Пекельну кухню" Куценко йде з надією, що тут мрія всього її життя, нарешті, здійсниться.

Юрій Кондратюк. Народився і виріс в Луцьку, на сьогодні працює в одній з кращих піцерій цього міста. Юрій ріс в інтернаті і вже там зрозумів, що в житті важливо вміти постояти за себе. Юрій нікому не дозволяє командувати собою чи обмежувати свої інтереси. І хоча вибуховий характер і крутий норов не раз ставали приводом для сварок і навіть звільнень, Юрій впевнений: головне для людини - це свобода. Він завжди відстоює свою правоту.

"Я обрав професію кухаря тому, що це заняття для вільних і творчий людей! - Каже Юрій. - Прагну до того, щоб мій талант визнали кращі кухарі!"

Світлана Ходаченко, кухар за покликанням, працює в дитячому ресторані. З першого погляду Світлана здається зарозумілою і амбітною, але близькі друзі вважають, що це не так. За вдачею дівчина - командир і йде на "Пекельну кухню" з чітким прагненням перемогти.

"Я обрала професію кухаря, бо почала готувати з 13 років і ... у мене вийшло! Всім дуже важливо займатися тим, що їм подобається! - зізнається Світлана. - Я поки не відчула себе справжнім шефом, але дуже хочу ним бути - кожен кухар цього хоче".

Андрій Дмитрієв. Свою першу "кухонну позицію" отримав в піцерії під час студентської практики, пройшовши стажування на всіх кухонних процесах. Працюючи в ресторанній індустрії з 1997 року, Андрій перепробував себе практично у всіх кухонних іпостасях: від кухаря до менеджера ресторанного бізнесу... Але найбільше пишається місцем помічника шефа у найвідомішому київському ресторані, де можна спробувати справжні японські суші. У 2003 році Андрій круто змінює своє життя і йде з кухарів в тур-оператори. Сьогодні Андрій Дмитрієв повертається на "Пекельну кухню", щоб довести всім і самому собі: він - не просто менеджер по роботі з корпоративними клієнтами, а справжній шеф!

Ольга Мостовенко, кухар-професіонал. За її плечима 11 років роботи в кулінарії і факультет ресторанно-готельного бізнесу. Починала Ольга з справжніх тренувань у дусі "Пекельної кухні" - працювала в ресторані при казино, де регулярно проводилися банкети. Ользі удвох із напарницею, доводилося обслуговувати застілля на 60 людей, причому, страви в меню були складними. У ресторан частенько заходили вимогливі VIP-клієнти, тож догоджати найвибагливішим смакам для Ольги - справа дріб'язкова. Вона впевнена: на "Пекельній кухні" для неї нічого принципово нового не буде.

Сергій Гуц, знаменитий одеський шеф-кухар. Командував на кухнях кращих місцевих ресторанів, але найкращою "кулінарною школою" вважає свою першу посаду, коли йому було 19 років.
"Я не обирав професію кухаря - вона сама знайшла мене, - згадує Сергій. - Адже міг би стати і авіатором - закінчив авіаційне училище з червоним дипломом, але, як виявилося, лише задля "папірця" ... Небеса манили менше, ніж кухонні таїнства". Сьогодні Сергій досяг бажаного - він уже шеф-кухар і господар власного закладу, а тому - жадає екстриму і слави, виходячи на кулінарну битку на "Пекельну кухню".

Валерія Горлач, кухар холодного процесу. Вивчає кухні народів світу і перебуває в постійному пошуку страв, які стануть полем для її кулінарних експериментів. Удома, коли є час, завжди готує щось химерне, але при цьому залишається прихильником української кухні. "Я обрала професію кухаря тому, що люблю дарувати людям радість, - каже Лєра. - Наша національна кухня не вузько профільна - тут велика різноманітність супів, других страв і десертів! Її обов'язково потрібно розвивати - одні тільки вареники можна приготувати з мільярдом начинок!".

Андрій Мезенєв, власник ресторану в м. Хмільник, Вінницької області.
Син тренера з велоспорту, але лаври переможця велогонок залишилися лише мріями. Довгі виснажливі тренування привели Андрія на посаду шкільного вчителя фізкультури. Правда, спортивна завзятість в нагоді в іншому - вдало вклавши батьківські та власні гроші, Мезень зміг відкрити ресторан, де і працює шеф-кухарем. Наявність постійних задоволених клієнтів для нього найголовніше досягнення.
"Я обрав професію кухаря тому, що вона у мене в крові! - Каже Андрій .- На "Пекельній кухні" хочу довести: кухар-самоучка має значну перевагу в порівнянні з маститими шефами - він відкритий для нових знань!".

Юлія Ягозінска, кухар з 7-річним стажем.
У 15 років Юля підробляла в піцерії. Піцу робили з напівфабрикатів, тому Юлія не вважає такий досвід гідною кулінарною практикою: "Процес був доведений до автоматизму: настругати всі інгредієнти на готовий корж, посипати сиром і відправити у піч. Занадто просто, як для мене".Юля жадає складнощів, не боїться жодної кухонної роботи і йде на "Пекельну кухню" в повній впевненості в своїй перемозі."Я обрала професію кухаря тому що на кухні я "у своїй тарілці" - Заявляє Юлія. - Для мене в кулінарії немає нічого неможливого. Тут, як у космонавтиці, головне - знати технологію".

Євгеній Ярошенко. П'ять років тому заступив на свою першу "кухонну" посаду - помічника кухаря гарячого цеху в кафе-бістро. Тоді в його обов'язки входило приготування напівфабрикатів і сортування картонних ящиків та яєчної шкаралупи, які заклад збувало місцевим колгоспникам. Така робота не зовсім відповідала вимогам Жені. На щастя йому вдалося змінити місце роботи. Тепер він - старший зміни в ресторані при готельному комплексі, де працює вже три з половиною роки.Робота Жені - його пристрасть. Він любить її в усіх проявах, починаючи від "забою худоби" і закінчуючи експериментами з різними поєднаннями продуктів.
«Я обрав професію кухаря, тому що вона модна і престижна, - впевнено заявляє Євген. - Такому, як я, саме місце на "Пекельної кухні"".

Руслана Турчинська-Бобровська. Почала працювати, як кухар з 1996 року, коли відкрила власний бар. У минулому - біолог і довгий час працювала за профілем в медичному інституті. Цей досвід вважає корисним, він дав потрібну базу знань про продукти."Сьогодні все має зовсім не той склад, який вказаний на упаковці, навіть звичайна сметана! Тепер, коли я готую сметанний соус, то навіть не додаю в нього муки ... її там достатньо", - каже Руслана. На "Пекельній кухні" Руслана очікує зустріти справжніх суперників - інакше перемога буде не такою солодкою...

Вячеслав Довженко, 26 років, су-шеф одного з наймодніших київських ресторанів. Трудоголік. Своїми плюсами вважає завзятість, наполегливість і цілеспрямованість. Кар'єра кухаря - втілення мрії дитинства, інших варіантів не було. Після закінчення школи, не замислюючись, поніс документи в кулінарне училище. Свою любов В'ячеслав також зустрів на роботі. "Кулінарія - це не та професія, де можна спочивати на лаврах, - упевнений Слава. - Кухар повинен вчитися все своє життя. У разі перемоги нарешті зможу зіграти весілля! Заради цього я й кидаю виклик 15-ти найвідчайдушнішим кулінарам України і знаменитому шефові ... "

Лілія Коцарєва. Лілія поки не мала можливості спробувати себе на професійній кухні, але знайшла спосіб ділитися своїм кулінарним даром, запрошуючи до себе щосуботи друзів.
Кращі подруги і син - головні цінителі її таланту. Для них Лілія щотижня придумує нове меню, багате на незвичайні страви.
Вона завжди цікавилася ресторанним бізнесом, а тому наважилася круто змінити свою долю - розлучилася з чоловіком і зробила крок назустріч мрії, взявши участь у кастингу "Пекельної кухні". Тепер вона з нетерпінням чекає свій момент слави.
"Я хочу професійно займатися кулінарією, бо мріяла про це все життя", - говорить Лілія.

Не пропустіть прем'єру шоу "Пекельна кухня" - 13 квітня в ефірі "1+1"!

Читайте також:

Шоу "Пекельна кухня" стартує 13 квітня

Олександр Рибак добровільно залишив шоу "Зірка+Зірка-2"

"Велика різниця" виходитиме на 1+1

Повʼязані теми:

Дата публікації
Перегляди
7309
Поділитись:
WhatsApp
Viber
Наступна публікація