Фестиваль Де кіно відбудеться на кіностудії FILM.UA

Фестиваль Де кіно відбудеться на кіностудії FILM.UA

На два дні студійний комплекс площею 3 га перетвориться на оазу сучасного українського кіно.

Фестиваль короткого метру Де кіно пройде 30 вересня та 1 жовтня на кіностудії FILM.UAза адресою вул. Закревського, 22. На два дні студійний комплекс площею 3 га перетвориться на оазу сучасного українського кіно.

Комплекс Film.ua буде доступний для усіх охочих вперше, адже зазвичай відвідати кіностудію можливо лише у рамках екскурсій або спеціальних заходів. Протягом двох днів тут працюватиме три сцени: головна "Де кіно", під відкритим небом "Де арт" і у кінотеатрі студії - "Де профі". Крім того, на локації буде організована зона фуд-корту, працюватиме ресторан, проводитимуться екскурсії всією територією комплексу.

"Ми раді всім, хто небайдужий до мистецтва кіно і впевнені, що обов'язково знайдемо і нові таланти, і нових глядачів. Світ кінематографа абсолютно чарівний, і вхід в нього куди ближче, ніж здається", – зазначила маркетинг директор FILM.UAGroup Поліна Толмачова.

Вхід на фестиваль буде абсолютно безкоштовним, адже організатори фестивалю дбають про те, щоб захід був доступний якомога більшій кількості відвідувачів. Також для комфорту відвідувачів від станцій метро "Лівобережна" та "Петрівка" що 30 хвилин курсуватимуть безкоштовні автобуси.

"Нам дуже імпонує тренд, котрий зараз активно розвивається в Україні, і вже кілька років як прижився в європейських столицях - децентралізації культури та освоєння нових, часто раніше не придатних локацій для культурних івентів. Переконана, що культура і знання мають бути доступними скрізь, а не концентруватись в одному місці – у нашому випадку – центрі столиці", - зауважила PR директор 1+1 медіа Світлана Павелецька.

Нагадаємо, сумарно на фестиваль Де кіно та пітчинг кліпів The Next Big Thing-2016, котрий проходив у його рамках, надійшло понад 500 робіт: короткометражних фільмів у чотирьох небанальних номінаціях: вебізод, фільм на мобільний телефон, трейлер до власного серіалу, ремейк на відомий фільм та кліпи на пісні улюблених українських виконавців. На фестивалі будуть показані найкращі з них та обрані переможці. Крім того, фестиваль робить акцент на освітню частину – протягом двох днів відбудеться близько двадцяти  майстер-класів, воркшопів і лекцій від українських кінодіячів, а також зустріч зі спеціальним гостем – професіоналом індустрії світового рівня.

Фестиваль Де кіно проводиться вперше за спільної ініціативи 1+1 медіа та FILM.UA Group. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація