Настя Каменських поділилася секретом ідеальної фігури

Настя Каменських поділилася секретом ідеальної фігури

Настя Каменських / Фото: instagram.com/kamenskux

Артистка постійно працює на своїм тілом.

Українська співачка Настя Каменських, яка часто хизується своєю ідеальною фігурою, розповіла, що їй допомагає тримати себе в тонусі.

Зірка зізналася, що постійно працює над своїм тілом. Найголовніше, що потрібно робити, - правильно харчуватися. Настя розповіла, що приймає їжу чотири рази на день.

"Снідаю я вівсянкою з яблуком або лохиною. Далі можу випити йогурт без цукру або два яйця, але лише білок. Обідаю я гречкою з курячою грудинкою та салатом. Моя вечеря – біла риба і також салат", - поділилася виконавиця.

Ще Настя постійно тренується, зокрема, виконує вправу "планка". Окрім цього, виконавиця медитує кожного дня. Це допомагає відволіктися від роботи.

Настя Каменських розповіла, як тримати себе в тонусі / Фото: instagram.com/kamenskux

Ну і звісно, Каменських не стримає свої емоції.

"Якщо хочеш плакати – плач. Не потрібно тримати негатив у собі. А взагалі потрібно обожнювати те, чим ти займаєшся", - радить знаменитість.

Нагадаємо, Настя Каменських навіть не приховує від фанів своїх емоцій. Вона може як і поплакати у своєму фотоблогу, так і потішитися. Нещодавно співачка показувала, як дуркує у ванній, коли робить косметичні процедури.

Повʼязані теми:

Наступна публікація