"Не живемо разом": Олена Вінницька повідомила, що розійшлася з чоловіком

"Не живемо разом": Олена Вінницька повідомила, що розійшлася з чоловіком

"Не живемо разом": Олена Вінницька повідомила, що розійшлася з чоловіком

Фото: facebook.com/alyona.vinnitskaya

Артистка довгий час не коментувала особисте життя.

Екс"ВІА Гра", співачка Олена Вінницька ще декілька років тому натякала на певні негаразди у стосунках з чоловіком, продюсером Сергієм Большим.

Аж от виконавиця чесно врешті зізналася, що вони з коханим зараз не живуть разом і наразі їхні стосунки більше дружні, ніж романтичні.

"Ми просто не живемо разом. Сергій їде до себе в квартиру, я залишаюся в будинку. При цьому кожен день ми телефонуємо одне одному. Він захворів, сопливить, а я лікую його телефоном. Запитую, чи поміряв температуру. Ми завжди на зв'язку. Він продовжує бути моїм продюсером. Вирішує концертні питання. Є артисти, які все звалюють на себе, а я хочу залишатися жінкою", - зізналася Олена в інтерв'ю "Отдохни".

Олена Вінницька та Сергій Большой / Фото: facebook.com/alyona.vinnitskaya

Також зірка поділилася, що у їхніх стосунках з чоловіком були періоди, коли вони розставалися і 2,5 року не мешкали разом.

"Зараз у нас не дуже добре складаються стосунки. Ми близькі люди. 25 років не викреслити. Але не йдеться просто про стосунки чоловіка і жінки. Як би не склалося, ми все одно будемо далі спілкуватися і підтримувати один одного. Так, це неправильний союз, але ми спробували знайти такий формат, який не буде нас травмувати. Я не вірю в ідеальні стосунки. Звичайно, хотілося б напередодні ювілею відчути щось більше", - розповіла артистка.

Олена Вінницька та Сергій Большой / Фото: facebook.com/alyona.vinnitskaya

Окрім того, Вінницька розповіла, що коли їхній з Сергієм роман лише починався, то ініціатива більше йшла з його боку. На той момент Вінницька не була закохана в чоловіка.

"Коли я стала з ним зустрічатися, я просто йому повірила. Не була в нього закохана. Залицяючись, він всіляко завойовував мою довіру. У мене включилася мудрість. Хоча яка мудрість у 18 років? Але я подумала: чому б не спробувати? І покохала його вже по ходу життя. Він весь час доводив, що його можна покохати, що він гідний цього, що він не образить, що буде вірним другом. І моє кохання до нього прийшло трошки пізніше", - зауважила Вінницька.

Нагадаємо, що ще на початку 2016 року Олена Вінницька не заперечувала чутки про розлучення зі своїм чоловіком. Однак і коментувати цю ситуацію тоді зірка не була готова.

Повʼязані теми:

Наступна публікація