Пародія на Сердючку та приголомшливе перевтілення Кухар: як минув ефір "Ліпсінк батлу"

Пародія на Сердючку та приголомшливе перевтілення Кухар: як минув ефір "Ліпсінк батлу"

Фото: instagram.com/lipsyncbattle_ua

За підсумком п’ятого випуску до суперфіналу пройшов Володимир Дантес.

Сьогодні, 3 квітня, на телеканалі "1+1" відбулася прем'єра п'ятого випуску сенсаційного шоу зіркових пародій під назвою "Ліпсінк батл", в якому бере участь безпрецедентна кількість зірок.

Так, у новому епізоді проєкту глядачі побачили справжнє сімейне протистояння, оскільки участь у батлах взяло три зіркових подружжя. А відкривали ефір сьогодні ведучі ПТП і Тіна Кароль хітом  Брітні Спірс - Baby One More Time.

А от першими підкорювало серця глядачів зіркове подружжя – співак Володимир Дантес та тренерка "Голосу країни", співачка DOROFEEVA.

Подружня пара конкурувала одне з одним за гучні оплески глядачів заради виходу у наступний етап – супербатл.

Першим свій номер демонстрував Володимир, якому дістався образ його дружини DOROFEEVA, артист "ліпсив" її хіт Gorit, з чим впорався бездоганно.

Надії Дорофєєвій дістався образ Мадонни, зірка  "ліпсила" її хіт Girl Gone Wild.

Цікаво, що після виступу по відеозв’язку співачку підтримала її мама та брат, відзначивши, що вона відмінно впоралася з доволі складним образом.

Згідно зі свідченнями шумометру в залі і оплесків глядачів, здобув перемогу в цьому батлі Володимир, чому Надія була дуже рада.

Другою парою, яка демонструвала свої таланти до перевтілення, стала родина Сергія та Сніжани Бабкіних.

І першим на сцену вийшов музикант у доволі неочікуваному образі – легендарної радянської зірки Людмили Марківни Гурченко. Артист органічно  "заліпсив" хіт своєї землячки "5 минут".

Повболівати за Сергія прийшли гумористи з "Ліги сміху" тренером яких він виступає.

Своєю чергою, Сніжана Бабкіна мала на сцені відтворити легендарного Елвіса Преслі та "заліпсити" його знамениту пісню Jailhouse Rock.

За показниками шумометру, виграв в батлі Сергій Бабкін.

Третіми учасниками "Ліпсінк батлу" стало подружжя Катерини Кухар та Олександра Стоянова.

І першою за право виходу у фінал боролася прима-балерина Національної Опери Катерина Кухар, яка приголомшила перевтіленням у поп-короля Майкла Джексона.

Примітно, що за словами зірки образ їй дався доволі важко, особливо його рухи.

Ії конкурент-чоловік своєю чергою втілив несподіваний подвійний образ Джей Зі та Ріанни. У такому, доволі зухвалому вигляді, Олександр продемонстрував всю свою пластику та сексуальність. Артист вправно покрутив стегнами та навіть сів на шпагат.

Згідно зі свідченнями шумометру в залі і оплесків глядачів, здобув перемогу в цьому батлі Олександр.

Цікаво, що за програш у батлі Катерина пообіцяла станцювати партію тореарода у балеті Кармен, яку зазвичай виконує її чоловік.

Таким чином до супербатлу пройшли шоу лише чоловіки, які втілювали жіночі образи – Володимир Дантес, Сергій Бабкін та Олександр Стоянов. Їхнім завданням було спародіювати українську зірку Вєрку Сердючку та "заліпсити"  її хіт "Хорошо".

Фото: instagram.com/lipsyncbattle_ua

У підсумку п’ятого епізоду "Ліпсінк батлу" до суперфіналу шоу пародій пройшов Володимир Дантес, який впорався із завданням, на думку глядачів, найкраще.

Фото: instagram.com/lipsyncbattle_ua

Нагадаємо, У першому епізоді найкращим пародистом було визнано Юрія Ткача, якій втілював образи південнокорейської зірки PSY та Тіни Кароль. У другому випуску чемпіонський пояс здобула Олена Кравець, яка перевтілилася у Тіну Тернер, виконавши хіт You simply the best, а у супербатлі – в Наталю Могилевську. У третьому випуску золотий пояс отримала Леся Нікітюк, яка "ліпсила" Адель, а у супербатлі – MONATIK. У четвертому епізоді перемогу отримав артист, тренер "Голосу країни" MONATIK, який пародіював Bruno Mars, а у супербатлі "заліпсив" Дана Балана.

Дивіться повний випуск шоу на 1plus1.video.

Повʼязані теми:

Наступна публікація