Покидаючи Неверленд: тіло культового співака Майкла Джексона можуть ексгумувати

Покидаючи Неверленд: тіло культового співака Майкла Джексона можуть ексгумувати

Фото: Getty Images

Нині немає коментарів від представників влади чи правоохоронців.

Тіло американського співака Майкла Джексона може бути ексгумоване для проведення ДНК-експертизи у зв’язку з появою нових епізодів звинувачення його у сексуальних домаганнях до дітей та підлітків.

Про це інформує The Sun.

Інтерес до постаті співака знову зріс після прем’єри фільму "Покидаючи Неверленд". У ньому йдеться про двох чоловіків, котрі заявляють, що стали в дитинстві жертвами сексуального насильства з боку Майкла Джексона. Чотиригодинна картина заснована на розповідях Вейда Робсона і Джеймса Сейфчака, яких сам король поп-музики називав своїми "маленькими друзями". Тому інші потенційні постражалі вимагатимуть ексгумації тіла співака для проведення різноманітних досліджень.

Нині йдеться про 11 осіб, які заявили про сексуальне насильство. Їм було від 7 до 14 років, коли їх домагався зірковий співак.

Поки ситуацію не коментують правоохоронці.

У Лас-Вегасі помер тато Майкла Джексона

У Лас-Вегасі помер тато Майкла Джексона

Нагадаємо, тим часом члени сім'ї американського покійного співака Майкла Джексона відреагували на вихід документального фільму, в якому виконавця звинуватили в розбещенні малолітніх хлопчиків. Фільм "Залишаючи Неверленд" розлютив і образив родичів співака.

Як повідомлялося раніше, батько Майкла Джексона "хімічно кастрував" сина у підлітковому віці. Таку заяву зробив особистий лікар легендарного співака.

Повʼязані теми:

Наступна публікація