Посол України в Португалії нагодувала MELOVIN місцевими лимонами та мандаринами

Український конкурсант зустрівся у Лісабоні зі співвітчизницею.

Цьогорічний представник України на конкурсі "Євробачення-2018" MELOVIN встигає не лише репетирувати свій номер у Лісабоні.

Так, у перервах між репетиціями, артист зустрівся з послом України у Португалії Інною Огнівець. Про це виконавець розповів на сторінці в Instagram.

"Розповідала, що саме перемога України надихнула Португалію знову брати участь у "Євробаченні". І, як результат, вони - переможці. А пані Інна сьогодні дуже надихнула мене. Приємно відчувати підтримку співвітчизників, перебуваючи далеко від дому", - розповів MELOVIN.

Співак додав, що просто так пані Інна його не відпустила і перш ніж попрощатися, пригостила лимонами та мандаринами, які ростуть на території посольства.

"Окрім натхнення, отримали ще й гостинці - цілий пакет лимонів та мандаринів, що ростуть на території посольства", - похизувався артист.

Нагадаємо, що півфінали конкурсу "Євробачення-2018" відбудуться 8 та 10 травня, фінал – 12 травня. Сайт ТСН.ua пильно стежитиме за перебігом конкурсу та вестиме онлайн-трансляцію музичної першості.

Повʼязані теми:

Наступна публікація