Талановита Тіна Кароль подалася у письменниці

Талановита Тіна Кароль подалася у письменниці

Співачка написала дитячу книгу "Різдвяна історія".

Українська зірка Тіна Кароль, пісню якої внесли до шкільної програми, подалася у письменниці, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Так, тренер вокального шоу "Голос країни" написала дитячу книгу "Різдвяна історія".

Видання побачить світ вже сьогодні, 19-го грудня. Власне, співачка створила її саме до Дня Святого Миколая. У книзі зібрані українські щедрівки, колядки та ноти до них. Тож дітки зможуть не лише читати, а ще й співати.

Також простою мовою Тіна розповідає історії про вічну боротьбу добра і зла, а ще - про силу слова і пісні. Книгу співачка написала за мотивами  музичного фільму "Різдвяна історія з Тіною Кароль". Нагадаємо, що фільм показували минулого року і знову покажуть на каналі "1+1" цьогоріч.

Книга Тіни Кароль

А от ілюстрації створила відома пост-продакшн студія "Глорія Еф-Ікс". Це наші земляки, які отримали премію MTV Music Awards та працювали над кліпами Coldplay і Джастіна Бібера. Ілюстрували книгу вони безкоштовно. Це було їхнє бажання - зробити щось добре для діток.

Книга "Різдвяна історія" стане чудовим подарунком для дітлахів. А ще - це особливий лот марафону "Здійсни мрію", який відбудеться 23-го грудня в ефірі "Сніданку з 1+1".

Тож у п'ятницю глядачі каналу "1+1" зможуть долучитися до доброї справи, придбати цю книгу і допомогти хворим діткам у лікарні "Охматдит".

Нагадаємо, проект "Голос. Діти" надихнув Тіну Кароль написати нову дитячу пісню.

Повʼязані теми:

Наступна публікація