Заручені Кеті Перрі та Орландо Блум перенесли весілля - ЗМІ

Заручені Кеті Перрі та Орландо Блум перенесли весілля - ЗМІ

Фото: Associated Press

Весілля пари планувалося цього місяця.

Зіркова пара співачки Кеті Перрі та актора Орландо Блума, які нещодавно побували у Єгипті, невдовзі планували одружитися.

Проте, як повідомляється у виданні  Daily Mail, закохані вирішили відкласти весілля на невизначений термін. Однак запевнили близьких, що це аж ніяк не пов'язано з погіршенням їхніх стосунків. Навпаки вони вирішили краще підготуватися до урочистості і змінили місце проведення церемонії.

"Кеті і Орландо змінили терміни проведення весілля, щоб відсвяткувати її саме в тому місці, де вони хочуть. Вони як і раніше шалено закохані. Всього заплановано дві урочистості: одна - для вузького кола, а інша - масштабна", - розповів інсайдер, уточнивши, що пара з великим задоволенням продумує кожну деталь майбутнього свята.

Також повідомляється, що Кеті і Орландо не збираються затягувати з поповненням у родині і займуться цим питанням відразу ж після торжества.

"Кеті хоче народити свого первістка незабаром після їхнього весілля з Орландо", - додав інсайдер.

Нагадаємо, нещодавно Орландо Блум, який вже виховує 8-річного сина Флінна від екс-дружини Міранди Керр, зізнавався, що вже неможе дочекатися спільних з Кеті Перрі дітей.

Повʼязані теми:

Наступна публікація