Засмучена Кім Кардашян завалила важливий іспит: "Я невдаха"

Засмучена Кім Кардашян завалила важливий іспит: "Я невдаха"

Фото: instagram.com/kimkardashian

Юридична кар'єра зірки тепер під питанням.

Американська світська левиця Кім Кардашян, яка мріяла стати юристом, провалила важливий іспит.

Так, в анонсі нового епізоду реаліті-шоу Keeping Up with the Kardashians 40-річна зірка зізналася сестрам Кортні і Глое, що не здала іспит для студентів-першокурсників юридичної школи.

Кім вдалося набрати лише 474 бали з необхідних 560, і тепер має перездати іспит, щоб мати змогу продовжити навчання.

Фото: instagram.com/kimkardashian

"Я невдаха! Я займалася по 10-12 годин на день протягом шести тижнів - для мене це було дуже важливо. Через провал хочеться здатися. Найбільше мене дратує той факт, що весь цей час я була далеко від своїх дітей. Я просто не можу вчинити так знову", - заявила засмучена зірка.

Фото: instagram.com/kimkardashian

Варто відзначити, що Кім вже кілька років серйозно захоплюється юриспруденцією. Так, 2018 року вона доклала чималих зусиль для звільнення довічно ув'язненої Еліс Джонсон. Кім особисто відвідала тодішнього президента США Дональда Трампа в Білому домі і попросила його помилувати Джонсон.

Нагадаємо, не так давно персонал Кім Кардашян подав на неї позов до суду, в якому звинуватив її у невиплаті заробітньої плати. Семеро співробітників зі служби обслуговування також звинувачують мільярдерку в жахливому відношенні, відмові платити понаднормові та незаконному використанні праці підлітків. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація