Концесія Херсонського порту розблокована судом – Криклій

Концесія Херсонського порту розблокована судом – Криклій

Фото: УНІАН

Оскарження попередніх вердиктів міністерством мали успіх.

Міністерство інфраструктури України домоглося перегляду рішення щодо призупинення передачі порту в місті Херсон у концесію. Про це заявив керівник відомства Владислав Криклій.

Як ми і обіцяли, Міністерство інфраструктури ініціювало перегляд рішення Шостого апеляційного суду м. Києва щодо зупинення дії наказу про затвердження результатів концесійного конкурсу та затвердження переможця концесійного конкурсу у порту Херсон. Клопотання Міністерства суд задовольнив та скасував заходи забезпечення позову. Тож концесію ніхто і ніщо не зупинить ми захищатимемо кожного нашого інвестора та кожну концесію.

Опубліковано Vladyslav Kryklii Пʼятниця, 14 лютого 2020 р.

"Міністерство інфраструктури ініціювало перегляд рішення Шостого апеляційного суду м. Києва щодо зупинення дії наказу про затвердження результатів концесійного конкурсу та затвердження переможця концесійного конкурсу у порту Херсон", - повідомив він.

За словами міністра, суд задовольнив клопотання урядової установи та скасував попередньо встановлені заходи забезпечення позову. "Тож концесію ніхто і ніщо не зупинить, ми захищатимемо кожного нашого інвестора та кожну концесію", - пообіцяв Криклій.

Як повідомлялося, в січні цього року переможцем конкурсу з передання в концесію майнового комплексу морського порту "Херсон" стало ТОВ "Рісоіл-Херсон". Компанія інвестує у порт близко 300 млн грн, а також вкладе понад 18 млн грн у місцеву інфраструктуру.

До херсонського порту завезли три тисячі тонн чорного піску невідомого походження

До херсонського порту завезли три тисячі тонн чорного піску невідомого походження

Повʼязані теми:

Наступна публікація