Тимошенко розповіла, як живе на статки з декларації

Тимошенко розповіла, як живе на статки з декларації

Фото: УНІАН

Вона зазначила, що вказала всі статки у декларації.

Керівник фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко запевнила, що вказала в е-декларації інформацію про всі свої статки й інших не має.

Про це вона повідомила на брифінгу, передає УНІАН.

"Я вступила в політику у 1997 році і тоді ж повністю припинила будь-який бізнес. Я 20 років не займаюсь жодним бізнесом", - сказала вона, відповідаючи на запитання журналістів, чи є в неї кошти на їжу, оскільки вона задекларувала дуже скромні доходи та майно.

Також Тимошенко нагадала, що її чоловік займається бізнесом, і про це сказано в її декларації.

Крім того, вона запевнила, що інших статків, крім задекларованих, не має.

"І тому, хто думає, що в мене є мільярди, — шукайте", - закликала вона.

Нагадаємо, депутат фракції "Самопоміч", глава комітету Ради з питань запобігання та протидії корупції Єгор Соболєв звернувся до НАЗК з проханням перевірити відповідність способу життя керівника фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко її доходам, а також до НАБУ щодо перевірки декларацій п'яти нардепів.

"Сьогодні я написав звернення в Агентство із запобігання корупції з проханням провести моніторинг способу життя лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко. До її декларації виникли питання. Я просив Юлію Володимирівну саму ініціювати цей моніторинг. Оскільки вона цього не зробила, я вирішив їй допомогти" , - заявив він.

У е-декларації Тимошенко вказала скромну зарплату, ювелірні прикраси і мільйонні прибутки чоловіка. Зокрема, колишній прем'єр-міністр та голова ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко у 2015 році заробила 75 616 грн – такою була її зарплата у Верховній Раді. Ще 80 559 грн вона отримала на виконання депутатських повноважень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація